Rugbyturneringen er i fuld gang i 1 Division øst hvor bl. andet Speed og C.S.R spiller er 2. runde blevet afviklet. Her mødte Speed,  Exiles (holdet består af herboende udlændinge).
Første halvleg var nogenlunde jævnbyrdig den endte 22 - 3 til Speed, der efter en svag start fik gang i scorerne, først kom Nicklas Tell over med et forsøg til en 5-0 føring, sparket over mislykkedes, kort tid efter 3 straffespark som Exiles missede, reducerede de på det 4. til en reducering til 5 - 3, deefter scorede Gerard Hounou 2 forsøg, hvor Joakim Calmer Nielsen fik begge sparkene over til en føring på 19 - 3, og sidst i halvlegen scorede Joakim også på et straffespark til en halvlegsføring på 22 - 3 til Speed.
Denne føring udbyggede Speed i anden halvleg, dampen var ligesom gået ud af Exiles, Joakim scorede det første forsøg, uden at få sparket over til en føring på 27 - 3, derefter gik det stærkt, først Alex Østergaard til 32 - 3 hvor Joakim fik sparket over til 34 - 3, derefter Jonas Freeman til 39 - 3, og igen Joakim med spark over til 41 - 3, derefter Mikkel Baron til 46 - 3, og igen Joakim spark over til 48 - 3, herefter kom Gerard Hounou med sin 3. scoring til 53 - 3, og Mikkel Baron spark over til 55 - 3, og scoringen sluttede med storebror Dodji Hounou til 60 - 3 og igen Mikkel Baron til 62 - 3, hvor Exiles sidst i kampen pyntede på resultatet til slutstillingen 62 - 8.
R.K.Speed er kommet godt igang med 2 sejre, og yderligere i Pokalturneringen er kommet i Semifinalen, hvor vi 2. Påskedag skal til Hundested for chancen til at komme i finalen, i den anden semifinale skal C.S.R. hjemme møde Aarhus R.K. så det bliver spændende om, sidste års finalemodstandere skal mødes igen i år, det bliver så d. 25 juni.