Efter flere tætte kampe af øens 2 rugbyklubber (den sidste blev 19 - 19) lykkedes det endelig for Speed at besejre rivalerne fra Christianshavn, men det blev en meget tæt kamp, med skiftende føringer til begge hold,
Første halvleg så længe ud til at ende uden scoringer, Speed havde haft mange løb mod modstandernes baglinie, men blev stoppet flere gange kun få meter fra scoringslinien, og C.S.R. havde flere straffespark der alle blev brændt, så i dommerens tillægstid fik de et nyt straffe der lykkedes, og kunne gå til pausen med en 3 - 0 føring.
Efter halvlegspausen kunne man se at Speed havde fået en opsang af træner Michael Bransholm, for der var kommet en bedre vilje og figtherånd over Speed og efter ca. 15 minutter kom årets spiller og talent Nicklas Tell fri og fra egen banehalvdel kunne han spurte fra alle modstanderne og score midt i målet til 5 - 3 føring, som sparker Joakim Calmer sikkert sendte over til føring 7 - 3, efter et massivt pres fra Speed blev der pludselig hul til C.S.R. som smuttede igennem til en scoring til 8 - 7, sparket mislykkedes, så nærmede slutfløjtet sig og vi kørte på dommerens overtid da Joakim Calmer kom fri og efter et godt løb fik vendt til 12 - 8, så var det ligemeget med at sparket mislykkedes, så lød dommerens fløjte og et jublende Speed hold kunne fejre sejren med et fornøjet Speed publikum.
Det var første gang siden 2004 Speed formåede at besejre CSR.
Om tirsdagen i samme uge vandt Speed hjemme over Exiles 14 - 0, så nu mangler Speed kun Frederiksberg på udebane på lørdag  d. 10/9 på Jens Jessens vej. Speed, C.S.R. og Frederiksberg er sikre på at gå til slutspillet imod Aarhus, Erritsø, og Holstebro.