Andet holdet havde hjemmebane i Lørdagens kamp imod F.R.K. (Kløveret).

Som det fremgår vandt vi kampen, som vi havde fortjent efter godt spil fra vort unge hold, med en del  Old-Boys spillere som hjælpere. Vi lagde pres på F.R.K. fra kampens start og havde fortjent en større sejr.

Første scoring kom fra Martin Ellegård 5 - 0 til os, næste scoring kom fra Joakim Calmar der også fik sparket over, dernæst Rasmus Hvass med et forsøg hvor Joakim fik sparket over til en 19 - 0 føring til os. Sidst i halvlegen fik F.R.K. reduceret til en halvlegsføring til Speed 19 - 7.

I anden halvleg fik vi vinden i ryggen og alle på sidelinjen troede at her kom scoringerne men holdet var åbenbart tilfreds, vi scorede dog 2 forsøg, det første ved Gregor til 24 - 7, og det næste ved Shaun til 29 - 7 og her fik Joakim også sparket over til  føring på 31 - 7. Og så skete det igen sidst i kampen scorde F.R.K. til slutstillingen 31 - 12, men et godt resultat af andetholdet.