Den anden kamp imellem de 2 klubber endte med et nederlag til R.K.Speed. Den første kamp i foråret endte med en sejr til Speed på 22 - 12, så resultatet fra lørdagens kamp betød et nederlag til begge klubber, og da begge hold vandt deres øvrige kampe, står vi så lige. Det e 3 klubber der er øverst i 1 division Øst, skal spille Superliga imod de 3 vindere i Vest, det vil sige en hjemmekamp og en udekamp imod vinderne i Vest:

3. Erritsø

Kampen i lørdags var et tæt opgør imellem 2 jævnbyrdige hold, der spillede godt og hurtigt rugby. Speed scorede efter 10 min. på et straffespark ved Joakim Calmar 3 - 0 til Speed. Så skete der det at efter en halv time kom C.S.R igennem og reducerede med et forsøg og spark over, så stillingen var 7 - 3 i første halvleg.

Vi blev så fra starten af 2 halvleg presset i bund, og igen scorede C.S.R. et forsøg til en føring på 12 - 3,  15 minuter efter kom vi igennem med et forsøg ved Brendan Ekstein og Joakim Calmar til en reducering til 10 - 12, men igen var Speed presset i bund og et nyt forsøg til stillingen 10 - 17.

Igen en reducering på et straffe ved Joakim Calmar til 13 - 17, og i dommerens tillægstid scorede C.S.R. igen et forsøg til slutstillingen 13 - 22.

Det var selvfølgeligt ærgerligt, men nu kommer kampene om det danske mesterskab, så alt er ikke tabt endnu.

Tre hold går til slutspil med kun et nederlag. Udover CSR og Speed er Århus med i toppen.