Lørdag d. 13 juni skulle vi møde C.S.R. i slaget om Amager på deres hjemmebane.

Men desværre tabte vi kampen, og skal nu sætte os op til Pokalfinalen d. 27 juni også på deres hjemmebane. Vi skal nå at sætte os op til matchen, så vi kommer bedre forberedt.

Resultatet blev C.S.R. 28 ( 9 ) - R.K.Speed 5 ( 0 )

Man skal selvfølgelig ikke give dommeren skylden, men der blev dømt mange straffespark og forseelserne var svære at se og de fleste blev dømt imod os. Men vi kommer igen.

Kampen var meget jævnbyrdig og C.S.R. fik udnyttet alle de straffespark de fik og førte ved halvleg 9 - 0. Træner Kaare fik givet en opsang i halvlegen, og vi fik da også gang i vort spil. Men CSR fik stadig for mange straffespark og kom på 15 - 0 inden vi fik vort forsøg til 15 - 5. Desværre fik Joakim Calmar ikke sparket over. Kort tid efter fik de også et forsøg med spark over til en føring på 22 - 5, og til slut fik de yderligere 2 straffespark over til slutfløjt på 28 - 5.

Heldigvis tabte nr 2 FRK også deres kamp på udebane i Helsingør så topstillingen er uændret.

Stillingen fremgår af DRU's hjemmeside (link)