Lørdag d. 24 juni var sidste spilledag i 1 Div. Øst. Stillingen var således at R.K.Speed skulle vinde denne kamp, med bonusscore og Hundested skulle tabe til FRK for at Speed kom i slutspillet, så der var lagt op til en spændende afslutning.

C.S.R./Nanok 15 ( 8 ) - R.K.Speed 26 (21).

Begge hold kæmpede godt for at få overtaget på banen og der skulle gå 20 min. før et af holdene scorede. Det blev et straffe til CSR der fik sparket over til en 3 - 0 føring. Efter ca. 30 minutter kom Speed i gang; først en scoring fra Fiji-Christian og et spark over fra Emil, derefter et forsøg fra Mark med et spark over af Emil, og sidst i halvlegen kom Nikolas over og Emil fik sparket over til en føring på 21 - 3, derefter i dommerens tillægstid fik CSR pyntet på resultatet med en scoring til halvlegsresultatet 21 - 8.

Anden halvleg blev en tæt affære, men Speeds føring var aldrig i fare. Midt i halvlegen kom Fiji-Christian igennem, sparket blev sparket ved siden af, så føring til Speed på 26 - 8. Dommeren havde i første halvleg vist en Speedspiller ud med rødt kort, så det var nogle trætte spillere der kæmpede for at holde CSR væk fra mållinjen. Dommeren tildelte CSR et straffeforsøg i absolut sidste minut så resultatet blev 26 - 15 til Speed.

Så da resultatet fra Jens Jessensvej indløb FRK 15 - Hundested 14, blev der jublet på sidelinjen, SPEED havde gjort det de skulle, og Hundested tabte pladsen i Slutspillet.