Ungdomsafdelingen afholder en info-aften om skadeshåndtering, hjernerystelse og doping tirsdag den 28. februar kl 18:30.

Seminaret henvender sig til U16 og U18 spillere og forældre. 

Rugby er en kontaktsport hvorfor de fleste spillere med jævne mellemrum oplever skader af forskellige størrelser og karakter. De seneste par år har der været utrolig meget fokus hjernerystelse hvorfor Rugbyklubben Speed gerne vil invitere alle ungdomsspillere og forældre forbi til en snak om skadeshåndtering. Johannes Mackeprang, kiropraktor og førsteholds- og landsholdsspiller vil give ungdomstrænere, ledere, forældre og spillere nogle tips til hvordan man håndterer forskellige skader; herunder hjernerystelse.

De seneste par år har der desværre også været en del dopingsager i dansk rugby såvel som andre sportsgrene. Som amatørudøver på højeste niveau er det spillerens egen pligt som at sikre sig at man ikke indtager nogle forbudte præparater - det er ikke altid lige gennemskueligt med en jungle af kosttilskud som kan købes på nettet. Johannes vil komme med gode råd til hvordan man sikrer sig at man ikke ved uheld eller uvidenhed kommer til at indtage et forbudt stof.