Ungdomsafdelingen arrangerer camp for alle interesserede tirsdag, onsdag og torsdag i uge 31, 2020 fra kl. 13 – 16.30.

Download mere information ved at klikke her.

Download tilmeldingsblanket her

Efter kort tids sygdom sov Vagn ind mandag morgen d. 1/6 kl. 03.55. Vagn huskes for sit smittende humør og altid med en historie. Vagn startede i klubben i starten af tresserne og var i en årrække kasserer.
Selv om Vagn stoppede som spiller i halvfjerserne kom han dog ofte i klubben og til kampe. Han var ofte med på turene og var ivrig turmedlem på turene til Twickenham i London.

ÆRET VÆRET HANS MINDE.

- og det er der mange der fejrer.

Desværre kan vi jo ikke samles og gøre det, men kreative folk har lavet en flot video for at fejre klubben indtil det kan gøres for alvor for alle medlemmer sammen i klubhuset.

I forbindelse med træning skal følgende forholdsregler overholdes af alle spillere.

Efter myndighedernes anbefaling forlænger vi perioden for nedlukning af klubben til og med d. 13. April 2020.

Kære medlem

Vi har ventet længe – men nu er der grønt lys for, at vi så småt kan komme i gang med vores sæson. Det glæder vi os til – også selv om tingene ikke er som de plejer!

Vi begynder med træning i morgen den 19. maj.

Efter myndighedernes anbefaling holder Rugbyklubben Speed lukket fra og med i dag torsdag den 12. marts og foreløbigt de næste 14 dage frem. Det gælder alle hold og aktiviteter.

Vi er kede af at meddele, at vi har måttet tag den svære beslutning og aflyse klubbens store weekend Copenhagen Scandinavian 7’s den 8 – 9 august. Aflysningen er desværre en konsekvens af de regler der er vedtaget først i maj for COVID-19 genåbningen af Danmark.

Rugbyklubben runder et skarpt hjørne og fylder 70 år den 31. marts.

Klubben blev stiftet tilbage i 1950 - dagen før Dansk Rugby Union.

På dagen vil der være åbent hus i klubben fra kl. 17.

Alle klubbens hold vil træne og der vil i løbet af aftenen blive trakteret med både lidt at spise og drikke for vores gæster.

Alle er velkomne.

Vi har modtaget retningslinjer fra DRU i forhold til genåbning af rugbyklubben.

Over de næste par dage vil bestyrelsen sikre sig at alle trænere samt frivillige i klubben har de rette forudsætninger for at genåbningen sker på forsvarlig vis.

Vi glæder os til at vi kan åbne klubben igen. Trænerne vil kontakte spillerne og forældre med yderligere information om genåbning samt eventuelt tilpassede træningstider.

Alting bliver ikke som det plejede at være men vi glæder os til at ser jer alle inden for den nærmeste fremtid.

 

Mange Rugbyhilsner

Bestyrelsen i Rugbyklubben Speed

Ved gårsdagens generalforsamling blev der rykket en del rundt på besætningen i bestyrelsen. Ruben Garcia er klubbens nye formand. Desuden blev Steen Grothe, Johannes Mackeprang, Nicola Pettinger-Brown og Ludvig Hansen indvalgt som nye bestyrelsesmedlemmer.

Underkategorier