Speed satte et markant aftryk på kampen i går - lørdag - , da det danske XV-landshold vandt 29-19 på hjemmebane mod Finland halv (9-12 ved halvleg). 

CSR Nanok tabte i går til DTU Exiles, hvilket betyder, at RK Speeds herrehold vinder sølv i år. 

På lørdag bliver DM for kvinder afgjort, når Speed er vært for den femte og sidste DM-turnering i indeværende sæson.

Mens kvinderne hev guldet hjem til Amager, var herreholdet en tur i Aarhus. Med sig hjem bragte holdet en flot 42-17-sejr. Se alle højdepunkterne fra kampen ved følge linket herunder.

Lørdag skal herresenior forsøge at vinde Amagercuppen hjem til Tårnby, når holdet lørdag møder CSR på udebane i kampen om øen.

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 20 november, hvor klubben afholder arbejdsdag for alle, der ønsker at give en hånd med diverse ting i og omkring klubhuset.

Seks Speed-spillere har fundet vej til den endelig trup, som netop er blevet udtaget til 15-mandslandsholdets landskamp mod Finland den 9. oktober. 

Vores kvindehold kørte lørdag DM-guldet hjem til Speed efter endnu en stordominerende præstation. Tillykke! 

Lørdag kommer DTU Exiles på besøg i efterårets anden 1. divisionskamp. Det er desværre også årets sidste hjemmebanekamp, så det er nu, I skal smøre stemmebåndet og komme og heppe på herreholdet!

Herresenior vandt i weekenden 58-5 over CSR på Holmen i en kamp, hvor alt ting gik op i en højere enhed for Speed. 

Der er sket et par ændringer i kalderen. Speed-senior har fået flyttet sin udebanekamp mod Aarhus fra d. 9. oktober til d. 2. oktober. Det skyldes landsholdsaktiviteter. Derudover har ungdomsafdelingen meldt afbud til Haka-camp i næste weekend, hvorfor denne begivenhed er udgået af kalenderen. Og så er der tilføjet, at ungdom holder afslutning torsdag d. 25. november! Mere information følger om dette event. 

Underkategorier