I nat går det langt om længe løs med rugby 7s i Tokyo! Kan det blive meget bedre? Ja, det kan det. For bag mikrofonerne, der skal guide dig igennem kampene, sidder nemlig to velkendte speed-mænd.

Dansk Rugby Union har netop offentliggjort de i alt 24 spillere, der i næste uge drager til Ungarn for at repræsentere hhv. herre- og kvinde 7s landsholdene. 

Ud af de 12 kvinder, der er udtaget, er hele seks fra RK Speed. Mens fem ud af 12 udtaget på herreholdet er udgjort af Speed-spillere.

Ungdommmen har brug for dig! Den den 19. juni er der ungdomsstævne hos Speed.

Det er med stor glæde, at vi nu kan invitere til en endagsturnering i sevens den 14. august. 

Lørdag er en rugbydag! Og i morgen er det ungdommens rugbydag.

28 ungdomshold fra 10 forskellige klubber samles nemlig til sommerstævne hos os i Speed.

Speeds Venner indkalder hermed til generalforsamling i klubben onsdag d. 30. juni 2021 kl.19:00

CORONAOPDATERING: Kravet om mundbind gælder ikke længere. Det betyder, at man kan gå i klubhuset uden mundbind. Der må dog maksimalt være 100 mennesker i klubhuset, og der skal være minimum 2 kvadratmeter per person.

Der er fortsat krav om gyldigt coronapas ved ophold i klubhuset. 

Klubbens medlemmer indkaldes til ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 17. juni kl. 19.30 i rugbyklubben. 

Speeds kvinder tager lørdag til Lyngby, hvor DTU Exiles er vært for det sidste dm-stævne med point op højkant inden sommerpausen. 

Når herrerne på lørdag tager imod Aarhus Rugby Klub i den sidste førstedivisionskamp inden sommerferien, er det atter med tilskuere på sidelinjen.

Der er nemlig givet grønt lyst til, at der må være siddende tilskuere til rugbykampe. Det betyder, at I skal medbringe jeres egen klapstol til kampen. 

Kampen sparkes igang kl. 14.00. Vi glæder os til at se jer. 

 

Underkategorier