Vil du med på rugbytur til Rom og se Italien spille 6 Nation mod Wales?

Tilmelding skal ske snart. Læs med her:

Klubben planlægger en fælles tur til Rom i marts 2023, som start på sæsonen. En tur, hvor herre, damer og U19 rejser sammen, bor sammen, spiller mod samme klub og sammen ser Italien spille mod Wales den 11. marts. Kort sagt en rigtig rugbytur med fællesskab, kampe og fest.

Klubbens bestyrelse ønskede at modtage kandidatforslag til en styregruppe til lede og koordinere klubbens 7’s turnering i august 2023.

Den har I hørt før, men da kun en har meldt sig som at deltage i styregruppen, så betragt dette som en sidste rykker.

Lørdag er en rugbydag! I dag tager ungdommen til Odense for at spille turnering, mens herreholdet får besøg af Aarhus Rugby Klub i årets næstsidste 1. divisonskamp. 

Vi har nu åbnet for tilmeldinger til ung vs. gammel, som løber af stablen den 3. december. Som altid med kamp, røverhistorier og gule ærter eller kamsteg. Tilmelding skal ske fysisk i klubben.

Trods silende regn var der fest hos Speed i lørdags, da vi var vært for landskampen mellem Danmark og Andorra, som DK som bekendt vandt. Tak fra både os og DRU til alle frvillige.

Klubbens bestyrelse ønsker at modtage kandidatforslag til en styregruppe som skal lede og koordinere klubbens 7’s turnering i august 2023.

Rugbyklubben har valgt at indstille Heidi Profillich og Marlene Kleberg til årets Friviligpris i Tårnby Kommune. Prisen uddeles den 30. september. Vi krydser fingre. Læs indstillingen her:

Kvinderne kunne i lørdags løfte guldpokalen, som i længere tid har været stort set sikret. Herrerne slutter DM-sæsonen med sølv. 

Her vores 23 mænd, der i morgen tager imod CSR-Nanok i kampen om Amager Cuppen.

Stort tillykke til vores tidligere mangeårige formand Jørgen Vidtfeldt Larsen, der i dag fylder 83. 

Efter en god lang sommerpause starter Forældre-Rugby op igen.

 Så find kondiskoene frem og mød op og hver med. Vi spiller hver torsdag fra 17.00-18.00.

Underkategorier