Vi må desværre meddele, at årets Copenhagen Sevens er aflyst.

Da restriktionerne endnu ikke er lempet tilstrækkeligt til, at vi kan gennemføre generalforsamling den 26. marts som tidligere udmeldt, er vi nødsaget til at skyde generalforsamlingen endnu engang.

Regeringen annoncerede mandag 7. december nye restriktioner i 38 af landets kommuner. Blandt restriktionerne er, at alle indendørsaktiviteter i de berørte kommuner skal lukke.

Vi har derfor besluttet at lukke for adgang til klubhuset fra i morgen onsdag d. 9. december, hvor restriktionerne træder i kraft. Klubben vil være lukket frem til den 3. januar 2021, hvor restriktionerne udløber. Tårnby Kommune har valgt at lukke alle indendørsfaciliteter i kommunen. Derfor er træningscentret i Amagerhallen også lukket i perioden.

Det er med stor glæde, at vi på baggrund af den seneste ændring af coronarestriktionerne kan meddele, at rugbyaktiviterne atter er genoptaget. For ungdom gælder et forsamlingsforbud på max 25 personer.

Vi er desværre nødt til at aflyse lørdagens kamp mod DTU Exiles Rugby på grund af covid-19-udviklingen.

Indtil videre er kampen rykket til d. 17. oktober. Vi opdaterer løbende på denne side, hvis der sker yderligere ændringer, der påvirker klubbens aktiviteter.

Det er med sorg at bestyrelsen har modtaget besked om Torbens død.

Der var stort fremmøde til den ekstraordinære generalforsamling, hvor Henning Pihl-Mortensen blev valgt som formand for klubben i den nyvalgte midlertidige bestyrelse.

Stort fremmøde til ekstraordinær generalforsamling 7. august 2020

På grund af coronasituationen er årets generalforsamling udskudt indtil videre til d. 26. marts. Der er dog mulighed for, at den bliver udskudt yderligere, såfremt restriktionerne ikke er lempet tilstrækkeligt til en sikker afholdelse til den tid. Vi opdaterer her, såfremt vi må udskyde igen.

Baggrund: Coronasituationen er nødret, og Dansk Idrætsforbund anbefaler, at man udsætter generalforsamlinger.

I samme ombæring vil vi nævne, at det fortsat er bestyrelsens beslutning, at klubben holdes lukket for al aktivitet, indtil restriktionerne atter lempes.

God uge til jer alle
/Bestyrelsen

Der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling, da et flertal af den siddende bestyrelse ønsker at afgå udenfor tid. Da det omfatter klubbens formand og kasserer, skal der vælges en ny bestyrelse. Beslutningen om at afgå udenfor tid skyldes at bestyrelsen ikke mener, den har opbakning blandt klubbens medlemmer til den kurs der føres.

Onsdag er restriktionerne blevet forlænget til den 7. februar. Det betyder, at klubben forbliver lukket. Samtidig er al træning fortsat sat på pause. Vi glæder os til, at vi atter kan mødes i klubhuset og på banerne.

Pas på hinanden.

Efter Corona-perioden er klubhuset nu åbent for normal aktivitet - naturligvis under forudsætning af overholdelse af afstandskrav og andre forholdsregler.

Underkategorier