Herrenes træningskampe hos CSR nu på lørdag er desværre aflyst. 

På lørdag den 1. april afholder klubben træningsturnering for en håndfuld kvindehold fra både Danmark og Sverige. Kampene starter kl. 11.00 og løber frem til 14.00. 

Fredag den 13. januar blev der traditionen tro afholdt nytårkur i rugbyklubben. Og temaet var "fredag den 13." Og som billederne viser, så er det jo nærmest uhyggeligt hyggeligt, at så mange gamle rugbyspillere mødte op. 

Klubben afholdt i fredag den 24. februar en velbesøgt generalforsamling, hvor der udover gennemgang af det forgangne år, diskussioner om fremtiden og valg til bestyrelsen også var lejlighed til at hædre og takke flere af klubbens ildsjæle.

Lørdag den 28. januar er der rengøringsdag i klubben. Vi mødes klokken 9.00, hvor der vil være morgenmad. Der vil være frokost/pizza kl. ca. 14. Opgaver fordeles på dagen. Vel mødt!

Hermed klubbens regnskab for 2022. 

Turen til Italien til foråret, som klubben arbejdede på, bliver ikke desværre ikke til noget. Der bliver afsøgt muligheder for at gennemføre en tur et andet sted hen senere på året.

Læs her formandens beretning for 2022, samt årsberetninger fra ungdom, herre- og damesenior, som bliver læst højt på generalforsamlingen den 24. februar kl. 19. i klubhuset.

Julen nærmer sig med hastige skridt. Tirsdag den 20. december kl. 18 samles vi til gløgg og en æbleskiver og ønsker hinanden god jul. Vi håber at se dig!

Klubbens medlemmer indkaldes til Ordinær Generalforsamling fredag d. 24. februar Kl. 19.00 i klubhuset. Indkomne forslag sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Referat fra en kamp, hvor gamle spillede himmelsk, og unge mest af alt lignede nogle tømmermændsramte curlingbørn med fingre som ostehapser. Men hvor unge vandt, fordi dommeren med al sandsynlighed var købt og betalt. 

Underkategorier