Vi er desværre nødt til at aflyse lørdagens kamp mod DTU Exiles Rugby på grund af covid-19-udviklingen.

Indtil videre er kampen rykket til d. 17. oktober. Vi opdaterer løbende på denne side, hvis der sker yderligere ændringer, der påvirker klubbens aktiviteter.

Der var stort fremmøde til den ekstraordinære generalforsamling, hvor Henning Pihl-Mortensen blev valgt som formand for klubben i den nyvalgte midlertidige bestyrelse.

Stort fremmøde til ekstraordinær generalforsamling 7. august 2020

Efter kort tids sygdom sov Vagn ind mandag morgen d. 1/6 kl. 03.55. Vagn huskes for sit smittende humør og altid med en historie. Vagn startede i klubben i starten af tresserne og var i en årrække kasserer.
Selv om Vagn stoppede som spiller i halvfjerserne kom han dog ofte i klubben og til kampe. Han var ofte med på turene og var ivrig turmedlem på turene til Twickenham i London.

ÆRET VÆRET HANS MINDE.

Der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling, da et flertal af den siddende bestyrelse ønsker at afgå udenfor tid. Da det omfatter klubbens formand og kasserer, skal der vælges en ny bestyrelse. Beslutningen om at afgå udenfor tid skyldes at bestyrelsen ikke mener, den har opbakning blandt klubbens medlemmer til den kurs der føres.

I forbindelse med træning skal følgende forholdsregler overholdes af alle spillere.

Efter Corona-perioden er klubhuset nu åbent for normal aktivitet - naturligvis under forudsætning af overholdelse af afstandskrav og andre forholdsregler.

Kære medlem

Vi har ventet længe – men nu er der grønt lys for, at vi så småt kan komme i gang med vores sæson. Det glæder vi os til – også selv om tingene ikke er som de plejer!

Vi begynder med træning i morgen den 19. maj.

RUGBY CAMPEN ER DESVÆRRE AFLYST GRUNDET FOR FÅ TILMELDINGER.

For alle der har lyst til at prøve kræfter med rugby, er der træning HVER tirsdag og torsdag kl. 17 i hele sommerferien

Vi er kede af at meddele, at vi har måttet tag den svære beslutning og aflyse klubbens store weekend Copenhagen Scandinavian 7’s den 8 – 9 august. Aflysningen er desværre en konsekvens af de regler der er vedtaget først i maj for COVID-19 genåbningen af Danmark.

Ungdomsafdelingen arrangerer camp for alle interesserede tirsdag, onsdag og torsdag i uge 31, 2020 fra kl. 13 – 16.30.

Download mere information ved at klikke her.

Download tilmeldingsblanket her

Vi har modtaget retningslinjer fra DRU i forhold til genåbning af rugbyklubben.

Over de næste par dage vil bestyrelsen sikre sig at alle trænere samt frivillige i klubben har de rette forudsætninger for at genåbningen sker på forsvarlig vis.

Vi glæder os til at vi kan åbne klubben igen. Trænerne vil kontakte spillerne og forældre med yderligere information om genåbning samt eventuelt tilpassede træningstider.

Alting bliver ikke som det plejede at være men vi glæder os til at ser jer alle inden for den nærmeste fremtid.

 

Mange Rugbyhilsner

Bestyrelsen i Rugbyklubben Speed

Underkategorier