- og det er der mange der fejrer.

Desværre kan vi jo ikke samles og gøre det, men kreative folk har lavet en flot video for at fejre klubben indtil det kan gøres for alvor for alle medlemmer sammen i klubhuset.

Efter myndighedernes anbefaling forlænger vi perioden for nedlukning af klubben til og med d. 13. April 2020.

Klubbens regnskab for 2019 offentliggøres hermed til medlemmerne. Regnskabet vil blive fremlagt ved generalforsamlingen 21. februar

Efter myndighedernes anbefaling holder Rugbyklubben Speed lukket fra og med i dag torsdag den 12. marts og foreløbigt de næste 14 dage frem. Det gælder alle hold og aktiviteter.

Klubbens medlemmer indkaldes til Ordinær Generalforsamling fredag d. 21. februar Kl. 19.00.

Rugbyklubben runder et skarpt hjørne og fylder 70 år den 31. marts.

Klubben blev stiftet tilbage i 1950 - dagen før Dansk Rugby Union.

På dagen vil der være åbent hus i klubben fra kl. 17.

Alle klubbens hold vil træne og der vil i løbet af aftenen blive trakteret med både lidt at spise og drikke for vores gæster.

Alle er velkomne.

Alle er velkomne til forårets store festaften i klubben. Tag gerne nogle bekendte med.

Tag fem garvede musikere med sammenlagt over 2500 koncerter i bagagen. Slip dem løs på pop- og rockhits fra tre årtier, og så har du HITNESS. Bandet er en fryd for både øret, øjet og smilehullerne, når vi med professionel sikkerhed tager festen under kyndig behandling med den fedeste livemusik.

Først skal vi spise en 3-retters menu, dette starter kl. 18:00.
Klokken ca. 21.00 går HITNESS på og så skal dansegulvet fyldes.

Ved gårsdagens generalforsamling blev der rykket en del rundt på besætningen i bestyrelsen. Ruben Garcia er klubbens nye formand. Desuden blev Steen Grothe, Johannes Mackeprang, Nicola Pettinger-Brown og Ludvig Hansen indvalgt som nye bestyrelsesmedlemmer.

Træneren har lavet sine nomineringer til årets spiller og årets fighter hos danmarksmestrene 2019

Under punktet Eventuelt på generalforsamlingen er der tradition for at klubbens formand uddeler anerkendelser til personer som har gjort en stor og bemærkelsesværdig indsats.

Sevensudvalget inviterer interesserede og aktive medhjælpere til møde om evaluering af Copenhagen Sevens som vi afholdt i august.

Mødet afholdes 24. oktober kl. 19.30 efter træning, så flest muligt kan deltage.

Underkategorier