Udskriv
Visninger: 1735

Der er lagt op til en stor rugbyfest, når det danske landshold lørdag den 27. april tager imod Østrig på R.K. Speeds baner på Løjtegårdsvej 58. Som optakt til kampen spiller børn og unge fra hele landet turnering.

Der er garanti for kontante taklinger, stor passion, respekt og højt humør på lægterne, hvis du drejer forbi Løjtegårdsvej 58 lørdag den 27. april.

Rugbyklubben Speed er nemlig værter, når det danske rugbylandshold byder Østrig op til dans i en vigtig landskamp.

Kampen begynder klokken 16.00, og der er fri entré.

”Det er en fantastisk mulighed for at se vores landshold spille. Lige nu forventer vi flere end 1000 tilskuere,” siger Frank Larsen, der er en af arrangørerne på begivenheden.

Når startfløjtet lyder, er det første gang i 15 år, at en officiel rugbylandskamp bliver afviklet i hovedstadsområdet. Derfor er der lagt op til en stor rugbyfest, hvor også børn og unge fra hele rugby-Danmark kommer i aktion.

Der bliver nemlig afholdt ungdomsturnering på Speeds baner som optakt til landskampen, hvor spillere fra U6 til U18 deltager.  

”Den bliver en stor rugbydag, hvor man både kan se ungdommen – altså de kommende landsholdsspillere – optræde og så bagefter gå direkte hen at se landskamp,” siger Frank Larsen, der fortæller, at der både vil være mulighed for at blive malet i ansigtet og købe landsholdstrøjer.

Den endelig landsholdstrup er endnu ikke udtaget. Men i løbet af foråret har hele fem spillere fra R.K. Speed været en del af holdets bruttotrup.

Kampen er en del af guppespillet i turneringen Europe Championship, Conference 2 North.