Som traditionen foreskriver var gårsdagens generalforsamling anledning til at hædre nogle af de mange mennesker, der går en ekstra mil for vores rugbyklub.

I den forbindelse overrakte klubbens formand  Arne Jørgensen de to pokaler John Sørensen-pokalen og Speed-pokalen. Derudover kunne klubbens formand også uddele Frank Frank-pokalen på vegne af herreholdet.

John Sørensen-pokalen gik i år til Carsten Bruun og Mathias Kaalund Frenning (ingen af de to var dog tilstede til at modtage pokalen) for deres enorme arbejde som trænere i klubbens ungdomsafdeling. I regn, sol og slud tager de støvlerne på og sørger for at vores unge spillere får sjove og gode træningsaftenener, ligesom de har stået i spidsen for sociale arrangementer som klubovernatninger og sikret, at udebaneture er skaber minder og gode oplevelser.

Speed-pokalen gik i år til Steen Grothe for sit igennem tiden kæmpe arbejde i rugbyklubben. Steen har både siddet i bestyrelsen, samt altid været klar til at hjælpe i klubben. Inden for den seneste tid har Steen påtaget sig det krævende arbejde at stå i spidsen for klubbens bar.

Frank Frank-pokalen gik i år til Per Calmar. Frank Frank-pokalen er en pokal, som herresenior uddeler til en person, som holdet gerne vil give en ekstra hæder. At Per Calmar, som af holdet blot bliver kaldt morfar, skulle have prisen har der ikke hærsket nogen tvivl om, og holdet blev meget hurtige enige, da de skulle vælge, hvem den skulle gives til. Morfar er først og fremmest en trofast support for holdet, når vi spiller hjemmebanekampe, og så laver han et enormt arbejde i kulissen, hvor morfar blandt andet vasker spillertøjet. Det er en kæmpe indsats, som holdet sætter meget stor pris på.