Vores sponsorer

Vores sponsorer

Støtterne bag vores succes – tak til vores sponsorer for deres uvurderlige bidrag til klubben

Hovedsponsor – HP VVS

HP VVS er en lokal virksomhed med mange års erfaring inden for VVS-løsninger. De tilbyder pålidelig service døgnet rundt og har en stærk tilstedeværelse i Kastrup og omegn. Som en dedikeret hovedsponsor for Rugbyklubben Speed er HP VVS med til at sikre klubbens fortsatte udvikling og støtte fællesskabet omkring vores sport. Vi er stolte af samarbejdet med HP VVS, der deler vores værdier om engagement, pålidelighed og hårdt arbejde.

Sponsorer

Resek Media

Resek Media er en pålidelig partner inden for digital markedsføring, som stolt støtter Rugbyklubben Speed. Med deres ekspertise i digitale løsninger hjælper de klubben med at nå ud til nye målgrupper og styrke fællesskabet. Vi sætter stor pris på deres støtte og dedikation.

Larsen VVS

Larsen VVS er en pålidelig VVS-installatør, der støtter Rugbyklubben Speed. Med stor erfaring og fokus på kvalitet leverer de effektive løsninger til både private og erhverv. Vi sætter stor pris på deres støtte, som hjælper os med at styrke klubben og fremme vores fællesskab.

Islands Brygge VVS

Islands Brygge VVS er en lokal ekspert inden for VVS-løsninger med et stærkt fokus på kvalitet og kundetilfredshed. Som stolt sponsor af Rugbyklubben Speed er de med til at understøtte vores aktiviteter og udvikling. Vi er glade for deres værdifulde bidrag til vores fællesskab.

Murerfirmaet Lasse Jensen

Murerfirmaet Lasse Jensen leverer professionelle murerarbejder med fokus på høj kvalitet og håndværk i særklasse. Som stolt sponsor af Rugbyklubben Speed bidrager de til at styrke vores klub og fællesskab. Vi værdsætter deres støtte og engagement.

Tak til Sponsorforeningen

Vores historie

Vores historie

Fra vores ydmyge begyndelse i 1950 til at blive en af Danmarks førende rugbyklubber, har Rugbyklubben Speed en rig historie fyldt med passion, dedikation og uforglemmelige øjeblikke. Dyk ned i vores historie og lær mere om, hvordan vi har udviklet os gennem årene.