NYT om Italienstur

NYT om Italienstur

Udgivet: 14. oktober 2022-Af -Visninger: 2-Læsetid: 1,8 minutter-

Vil du med på rugbytur til Rom og se Italien spille 6 Nation mod Wales?

Tilmelding skal ske snart. Læs med her:

Klubben planlægger en fælles tur til Rom i marts 2023, som start på sæsonen. En tur, hvor herre, damer og U19 rejser sammen, bor sammen, spiller mod samme klub og sammen ser Italien spille mod Wales den 11. marts. Kort sagt en rigtig rugbytur med fællesskab, kampe og fest.

Turen kommer til at foregå således

  • Torsdag den 9. marts – afrejse til Rom med fly fra København
  • Fredag den 10. marts – mulighed for at se lidt nærmere på Rom, før vi tager til en lokal klub ud på eftermiddagen for at spille med 3 hold. Vi forsøger at sætte 3 kampe op som spilles efter hinanden, U19 og damer skal spille 10 a side, mens herre slutter af med 15 a side. Dagen skulle gerne slutte i festligt lag med vores italienske modstandere
  • Lørdag den 11. marts – Italien vs. Wales. Bagefter finder vi et sted, hvor vi kan drikke en kop øl, mens vi ser dagens øvrige 6 nations kampe sammen
  • Søndag den 12. marts – vi hviler lidt ud før afrejse til København

Daglig turledelse, ved lodtrækning blandt de aktive spillere vil styring af de daglige gøremål gå på skift. Således så os der planlægger turen, har nogen der kan hjælpe os med det praktiske feltarbejde

Pris for at deltage, ca. 3.000 kr. per aktive spiller, beløbet kan holdes så lavt, da klubben betaler 2.500kr per aktive spiller. Prisen kan rykke lidt indtil vi har fået fly og hotel reservationer på plads.

Ikke aktive klubmedlemmer kan også deltage i turen for ca. 4.000kr.

Tilmelding sker ved indbetaling 1.000 kr. inden 1 december til klubben. Hvis turen må aflyses (lille interesse – eller der ikke samles hold, betales tilmeldingen på 1.000 kr. retur)

Betaling sker i klubben ved at kontakte en af os i planlægningsgruppen på en klubaften – vi sørger for at betalingen bliver registreret og pengene kommer det rigtige sted hen.

 

Håber I vil med – Harry, Linda, Marius og Claus.

Flere nyheder

  • 16. oktober 2024
    Speed drager til Aarhus – fortsat plads til tilskuere
  • 15. oktober 2024
    Velkommen til vores nye hjemmeside!

Vores historie

Vores historie

Fra vores ydmyge begyndelse i 1950 til at blive en af Danmarks førende rugbyklubber, har Rugbyklubben Speed en rig historie fyldt med passion, dedikation og uforglemmelige øjeblikke. Dyk ned i vores historie og lær mere om, hvordan vi har udviklet os gennem årene.