7’s Styregruppe – Er det noget for dig?

7’s Styregruppe – Er det noget for dig?

Udgivet: 26. oktober 2022-Af -Visninger: 2-Læsetid: 1,4 minutter-

Klubbens bestyrelse ønsker at modtage kandidatforslag til en styregruppe som skal lede og koordinere klubbens 7’s turnering i august 2023.

Evalueringen af årets 7’s turnering viste, at turneringen, som i år blev holdt over 1 dag, var en stor succes. Vi magtede at få tingene til at svinge, 40 hold deltog, festen lørdag aften var en succes, og der blev ydet en stor indsats af de mange frivillige. Samtidig kom turneringen ud med et overskud på lidt over 40.000kr.

På evalueringsmødet mente de fremmødte, at der i klubben er stor interesse til at fortsætte 7’s arrangementet, og helst med kampe både lørdag og søndag, som det har været tidligere.

Dem, der deltog i evalueringen, tror fortsat på, at der er opbakning til at få løst de mange praktiske gøremål blandt klubbens medlemmer og venner, så turneringen også fremover kan holdes over to dage med op til 48 deltagende hold.

Da nogle af dem, der har koordineret arbejdet indtil 2022, ikke ønsker at fortsætte, bl.a. Claus og Frank, diskuterede evalueringsmødet, hvordan klubben fremover kan drive stævnet.

Konklusion blev, at bestyrelsen opfordres til, at i stedet for at have 1 person til at koordinere aktiviteterne hen over året, så vil skal en styregruppe på 3-4 medlemmer overtage opgaverne.

Bestyrelsen har accepteret, at 7’s kan ledes af en styregruppe med reference til den valgte bestyrelse, og ønsker derfor at høre, hvem der ønsker at deltage i en 7’s styregruppe.

Hvis man er interesseret I at høre mere om, hvad arbejdet omfatter, så kan man rette henvendelse til Arne og Claus, som har en jobbeskrivelse for, hvad koordinering af 7’s turneringen omfatter.

Flere nyheder

  • 16. oktober 2024
    Speed drager til Aarhus – fortsat plads til tilskuere
  • 15. oktober 2024
    Velkommen til vores nye hjemmeside!

Vores historie

Vores historie

Fra vores ydmyge begyndelse i 1950 til at blive en af Danmarks førende rugbyklubber, har Rugbyklubben Speed en rig historie fyldt med passion, dedikation og uforglemmelige øjeblikke. Dyk ned i vores historie og lær mere om, hvordan vi har udviklet os gennem årene.