Vores seje rugbytøser kørte endnu en sejr hjem til lørdagens stævne på Holmen. Efter 4 runder og op til sommerpausen i turneringen ligger Speed på en delt 1. plads med Frederiksberg.

De første 2 puljekampe viste sig at være udfordrerende også selvom det ikke ses fra resultatet. Hundested og ARK er hold der har udviklet sig virkelig hurtigt på bare 3 stævner. Hundested leverede et dejligt aggressivt forsvar og ARK viste også tænder. I mange stævner har vi mødt CBS i 'placeringskampene', men i lørdags imponerede CSR med at gå videre til placeringskampe mod Speed og FRK. CSR kæmpede bravt, men lykkedes ikke at få nogen scoringer ind mod Speed.

Sidste kamp mod Frederiksberg blev en virkelig spændende kamp, hvor begge hold skiftedes til at score. Det var en fanastisk god kamp og ret så nervepirrende at være tilskuer til. Eksempelvis fik Maja-Luna Olesen et godt gennembrud på vingen, men blev tacklet ud over sidelinjen knap 1 meter fra tryline. Tacklingen var uheldig for Majas tilfælde fordi hun skadede kravebenet. Efter et par minutters vurdering fra fysioterapeut Kaare Frandsen kom hun tilbage på banen, hvor hun tog revanche og løb en scoring ind. Frederiksberg fik alle deres conversions over og Speed var bagud og først i det sidste minut lykkedes det os, at få en sidste scoring ind og at vinde kampen 24-21.

Vi startede sæsonen med et reduceret hold på kun 8-9 spillere, som har lagt alle kræfter i til hvert stævne. Vi er utroligt stolte over vores kvinder, som med jernvilje, råstyrke, hurtighed og erfaring har holdt kadencen.

Vi vil også gerne takke alle der har dømt kvindernes kampe, hentet bolde i hækken, lavet mad, tapet ankler og alt det andet der skal til, for at få et stævne afholdt.

Og så søger vi stadig nye spillere til vores hold. Er man interesseret i at prøve rugby, at er man meget velkommen til prøvetræning hos os på Løjtegårdsvej. Vi kan tilbyde koncentreret konditionstræning og teknisk træning. Fordi vi ikke er så mange på holdet og vores spillere har flere års erfaring, har du et helt hold omkring dig som er klar til at guide dig og vise dig hvordan du gør.

Dansk kvinderugby har de senere år været i en rivende udvikling, hvor især de nyeste tilkomne hold har bidraget flere tætte kampe. Vi tror på, at udviklingen fortsætter og vi tør derfor godt love, at der kommer endnu flere spændende kampe efter sommerferien, hvor turneringen fortsætter 2. september.

Stor tak til Natascha Bruun Lassen som tog nogle fanastiske gode billeder!