Udskriv

Speed vinder DM-sølv

Lørdag den 27. oktober spillede RK Speeds kvinder 8. og sidste runde af DM-turneringen.

På Odense Atletikstadion var et af de største stævner med 11 deltagende hold. Og hvilken fantastisk måde, at slutte sæsonen af med næsten 110 kvinder på banen i løbet af dagen. 
2018 har på mange måder været en hård sæson for vores kvinder.Det er en smal trup, som gennemførte alle 32 kampe i sæsonen. Til nogle få kampe måtte kvinderne låne et par spillere fra andre klubber.
Især CSR og Exiles har været flinke til at give en hånd.

Vi vil gerne fremhæve debutanterne fra vores egen ungdomsrække. Både Karoline Baage og Freja Kleberg gjorde det super godt i foråret, hvor de spillede deres første kampe. Vi håber på, at se endnu mere til dem på banen i 2019.

Træner Ludvig Hansen kan noget helt særligt og gang på gang ser vi kvindernes færdigheder på banen og noget virkelig flot spil.Til årets 8 stævner og 32 kampe har kvinderne 21 sejre, 2 uafgjorte(mod CSR) og 9 tabte. Med gennemsnitligt 8,5 spillere har Speeds kvindehold scoret imponerende 1042 point og 367 point blev scoret imod dem.

Henover sæsonen har kvinderne ligget godt på 2. pladsen som de holdt helt frem til finalestævnet. Vi er utrolig stolte over, at Speeds kvinder tog sølvmedaljen i DM 2018. Stort tillykke til vores kvinder.

Foto: Daniel Storch
 
Vi vil gerne takke spillernes familie, venner og alle andre supportere, som bakker op om holdet. Og stor tak til sponsorer Nybo Kessler, W. Ventilation og Sponsorgruppen for deres støtte i 2018.

Til nogle kampe måtte kvinderne låne et par spillere fra andre klubber.Især CSR og Exiles har været flinke til at give en hånd og så har Kathrine Greve fra Grenå spillet. De skal alle have stor tak.