Aarhus R.K. har altid voldt Speed problemer især på deres egen bane, men denne gang var SPEED bedre forberedt og kunne rejse hjem med et godt resultat.

Speed startede som lyn og torden og kom ret hurtigt foran med et forsøg af Gerard Hounou som vores nye sparker Anders Mindstrup sparkede sikkert over.

Kort tid efter udlignede Aarhus til stillingen 7 - 7. Så bølgede kampen frem og tilbage - deres klynge var lidt tungere og det  forstod de at udnytte. Vores hurtige folk i kæden gav Aarhus noget at se til. Først fik vi et sraffe som Anders sikkert sparkede over til vores føring 10 - 7, derefter kom Nicklas Tell igennem og Anders scorede sikkert til føring 17 - 7. Derefter kom Victor Hounou igennem og scorede sikkert, og Anders sparkede over til føring 24 - 7.

Anden halvleg startede med en hurtig scoring ved Gerard Hounou og Anders scorede sikkert til føring på 31 - 7. Så slappede Speed af og Aarhus scorede 2 forsøg til slutresultatet 21 - 31. Speed ser ud til at vi er ved at få et hold der efter en fornyelse kommer igennem krisen.Dog skal der arbejdes meget med klyngearbejde. Det var her vi kom til kort, men en god sejr og fortjent.