Kinsale Sevens by the Sea Irland 30/4 til 1/5 2011

Kinsale Sevens by the Sea Irland 30/4 til 1/5 2011

Udgivet: 8. juni 2011-Af -Visninger: 5-Læsetid: 2,5 minutter-
Denne turnering er startet i 1989, vi havde et tilskuerhold derovre i 1993, og de havde snakket om hvor sjovt det havde været, så  der var en gruppe af Sponsore, der ville se hvad vort sevens hold kunne præstere i en stor International turnering, vi har jo været 3-4 gange i Amsterdam så det var jo prøvet af, så valget faldt på Kinsale Irland, og fra den første tur
(på 6 tilskuere) var der 4 der igen ville se Kinsale, de kendte jo vejen.
Allerførst vil vi takke vore sponsore for en god tur,
en stor tak til Sponsorgruppen – Steen Grothe – Henning Pihl – og Anders Petersen.
Vi var en gruppe på 30 personer, 14 i spillertruppen og resten betalende tilskuere, Fredag d. 29/4 var afrejsedag vi mødtes i Kastrup Lufthavn kl. 08.00 om morgenen, afgang planmæssigt kl. 10.00 og vi landede efter 2 timers flyvning i Dublin Lufthavn, der stod vor lejede bus og vi havde 3 timers buskørsel foran os, vi ankom til Kinsale ved 5 tiden, turisterne blev sat af, og holdet kørte videre til et B&B, men 2 fra holdet skulle ud til stadion hvor vi skulle registreres og have armbånd plus spisebilletter til spilledagene.
Næste morgen var turneringsstart, der blev spillet på 5 baner, vi skulle spille sent, så tilskuerne var tidligt derude, og holdet ankom ved 1 tiden, vi havde 3 kampe første dag kamp 1 var imod Ardscoil Colts som slog os 14-12, vi var lidt sløve så det var årsagen, et hold vi norm,alt skulle have ordnet, kamp 2 var 7 Guys one cup, og her tryllede vi rigtigt vi vandt 59 – 0
3 kamp var imod Tinas Durty Growiers, som måtte indkassere et nederlag på 34 – 0, vi havde så spillet os i Cup´pen, de 2 bedste fra hver pulje, vi skulle så spille tidligt næste morgen, så holdet slappede af Lørdag aften.
Næste morgen startede vi tidligt, i vor første kamp mødte vi Camo-Fulanges, og det var noget af en gyser men resultatet 14 – 10 til os var fortjent, vi var nu i ottendels finalen, her mødte vi Pride Passion Party, og vi stod tilbage med en sejr på 34 – 0, så var det kvartfinalen her mødte vi Wolf pack, 7 – 0 til os, så var vi i semifinalen her skulle vi møde et hold der kaldte sig Pink Panthers, og det blev en gyser, og resultatet efter de 2 x 7 min. var 27 – 24 til dem det var uhyggeligt spændende, men vore modstandere var gode, de var hurtge men havde generelt flere kg. på kroppen.
Men alle havde haft en god tur samt en god turnering, de helt store point
scorere var Gerard Hounou, Oliver Le Roux, Alex Østergaard.
Jeg tror holdet fejrede det sidste aften, men vi blev hentet med bussen 05,30 om morgenen, så der var dømt sovning for de flestes ved- kommende, og vi landede kl. 15.00 i Kastrup med en god tur i minde, jeg vil hermed takke hele gruppen for en god tur.

Flere nyheder

  • 18. oktober 2024
    Speed vs Aarhus: Se truppen og startende XV
  • 18. oktober 2024
    Tilmeld jer julehyggedag den 30. november

Vores historie

Vores historie

Fra vores ydmyge begyndelse i 1950 til at blive en af Danmarks førende rugbyklubber, har Rugbyklubben Speed en rig historie fyldt med passion, dedikation og uforglemmelige øjeblikke. Dyk ned i vores historie og lær mere om, hvordan vi har udviklet os gennem årene.