Vi har indstillet Heidi og Marlene til Frivillighedspris

Vi har indstillet Heidi og Marlene til Frivillighedspris

Udgivet: 13. september 2022-Af -Visninger: 1-Læsetid: 1,8 minutter-

Rugbyklubben har valgt at indstille Heidi Profillich og Marlene Kleberg til årets Friviligpris i Tårnby Kommune. Prisen uddeles den 30. september. Vi krydser fingre. Læs indstillingen her:

INDSTILLING:

Vi, Rugbyklubben Speeds bestyrelse, indstiller hermed Heidi Profillich og Marlene Klebergtil Frivillighedsprisen i Tårnby Kommune.

Heidi og Marlene har igennem de sidste 4 år planlagt, handlet ind og kokkereret, så der hver gang efter træning er et måltid mad at samles om for klubbens medlemmer.

Den betydning, som de to kvinders frivillige indsats har haft for vores klub, skal man ikke undervurdere. I en nichesport som rugby er det selvsagt ikke kun det sportslige, der får børn og unge til at søge mod vores sport. Det er det sammenhold og venskab, som vi kan tilbyde. Og med vores tirsdags- og torsdagsmad har medlemmerne fået et samlingspunkt, som skaber hygge og glæde, og som forbinder vores ungdomsafdeling på tværs af aldersgrupper, og som skaber et sted, hvor forældrene kan lære hinanden bedre at kende.

For forældrene betyder det samtidig, at de ikke skal tænke på at lave mad tirsdag og torsdag – hverken til dem selv eller deres barn/børn. Det sørger Heidi og Malene for. Så de gør altså ikke kun en indsats til glæde for klubbens medlemmer, men også til stor glæde og aflastning for forældrene til vores spillere.

Det har samtidig en afsmittende effekt på forældrene, der bliver engageret i klubben og får lyst til at hjælpe, hvor de kan.

De to kvinder knokler og bruger tid på arbejdet. Men de gør det altid med et smil, og deres glæde smitter af og inspirerer.

En klub som vores afhænger af frivilligt engagement. Men det gælder ikke kun det sportslige i form af trænere og holdledere. Vores sammenhængskraft er blevet styrket mærkbart af Heidi og Marlenes indsats med at lave mad.

Derfor kan vi ikke forestille os at indstille nogen, der fortjener det skulderklap mere end de to.

Med venlig hilsen

Arne Jørgensen, formand for Rugbyklubben Speed

Flere nyheder

  • 16. oktober 2024
    Speed drager til Aarhus – fortsat plads til tilskuere
  • 15. oktober 2024
    Velkommen til vores nye hjemmeside!

Vores historie

Vores historie

Fra vores ydmyge begyndelse i 1950 til at blive en af Danmarks førende rugbyklubber, har Rugbyklubben Speed en rig historie fyldt med passion, dedikation og uforglemmelige øjeblikke. Dyk ned i vores historie og lær mere om, hvordan vi har udviklet os gennem årene.