7’s Styregruppe – hvad gør vi?

7’s Styregruppe – hvad gør vi?

Udgivet: 14. november 2022-Af -Visninger: 1-Læsetid: 1 minutter-

Klubbens bestyrelse ønskede at modtage kandidatforslag til en styregruppe til lede og koordinere klubbens 7’s turnering i august 2023.

Den har I hørt før, men da kun en har meldt sig som at deltage i styregruppen, så betragt dette som en sidste rykker.

Arbejdet med at arrangere årets turnering skal så småt til at starte, og bestyrelsen har ikke kræfter til at påtage sig ansvaret for at være styregruppen, så hvad gør vi?

Bestyrelsen har talt om, at herre- og dameholdene kan nedsætte en fælles arbejdsgruppe for at starte en ny turnering, som ikke er låst af gamle tanker og vaner. Altså tænk nyt og tag styringen, det kunne fx være en invitationsturnering, hvor man inviterer 12 dame og 12 herre hold til at besøge klubben at spille over en weekend. Altså en rugby fest som vores egne hold holder for udvalgte gæster.

Hvis man er interesseret I at høre mere om, hvad arbejdet i en styregruppe er, så kan man rette henvendelse til Arne og Claus, som har en jobbeskrivelse for hvad koordinering af 7’s turneringen omfatter.

Bestyrelsen

Flere nyheder

  • 16. oktober 2024
    Speed drager til Aarhus – fortsat plads til tilskuere
  • 15. oktober 2024
    Velkommen til vores nye hjemmeside!

Vores historie

Vores historie

Fra vores ydmyge begyndelse i 1950 til at blive en af Danmarks førende rugbyklubber, har Rugbyklubben Speed en rig historie fyldt med passion, dedikation og uforglemmelige øjeblikke. Dyk ned i vores historie og lær mere om, hvordan vi har udviklet os gennem årene.