Gang i skolerugbyen: 700 elever blev introduceret til sporten

Gang i skolerugbyen: 700 elever blev introduceret til sporten

Udgivet: 9. oktober 2024-Af -Visninger: 5-Læsetid: 0,9 minutter-
Arkivbillede fra sidste år, hvor vi også introducerede en masse elever til rugby.
Hen over sensommeren har vi introduceret en række skoleklasser i udskolingen på skoler i Tårnby Kommune til vores fantastiske sport. Indtil videre har tæt på 500 elever prøvet kræfter med rugby igennem træninger afholdt af vores engagerede trænere.
Og vi stopper ikke her. Nu vender vi i stedet blikket mod de lidt yngre børn, når vi i dag – den 9. Oktober – afholder træninger for 200 elever fra 3. og 4. klasser fra Pilegårdsskolen, Kastrupgårdsskolen og Nordregårdsskolen.
Eleverne fra de to sidstnævnte skoler kommer i forbindelse “Tårnby Sundhedsuge – Tårnby i bevægelse”-arrangementer, og vi stiller med hele 6 trænere fra Speed (Oldboys og dame + herresenior). Arrangementet starter kl 8:30 og fortsætter til Kl 14:00.
Træningerne er naturligvis et led i vores løbende arbejde for at udbrede kendskabet til vores fantastiske sport. Så husk, at jeres børn og unge altid er velkomne til træninger hos os i Rugbyklubben Speed! 💪

Flere nyheder

  • 16. oktober 2024
    Speed drager til Aarhus – fortsat plads til tilskuere
  • 15. oktober 2024
    Velkommen til vores nye hjemmeside!

Vores historie

Vores historie

Fra vores ydmyge begyndelse i 1950 til at blive en af Danmarks førende rugbyklubber, har Rugbyklubben Speed en rig historie fyldt med passion, dedikation og uforglemmelige øjeblikke. Dyk ned i vores historie og lær mere om, hvordan vi har udviklet os gennem årene.