Torsdag den 6. april kommer der 130 skoleelever på besøg i klubben for at prøve at spille rugby.  Det sker om formiddagen fra kl. 10 til 14. Der er lavet et program for eventen og der er en del frivillige der allerede har meldt sig til at hjælpe – men vi kunne stadig bruge flere hænder, som trænere, eller i grillen, i klubhuset eller… Har mulighed for at hjælpe, må du meget gerne tilmelde dig på:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Projektet er en del af et landsdækkende initiativ: ”Aktiv året rundt” og her får rugbyklubberne, netop denne dag, muligheden for at profilere sig i forhold til elever der ellers aldrig ville opleve rugby.

TEST dette

Ungdomsafdelingen afholder en info-aften om skadeshåndtering, hjernerystelse og doping tirsdag den 28. februar kl 18:30. Seminaret henvender sig til U16 og U18 spillere og forældre. 

Rugby er en kontaktsport hvorfor de fleste spillere med jævne mellemrum oplever skader af forskellige størrelser og karakter. De seneste par år har der været utrolig meget fokus hjernerystelse hvorfor Rugbyklubben Speed gerne vil invitere alle ungdomsspillere og forældre forbi til en snak om skadeshåndtering. Johannes Mackeprang, kiropraktor og førsteholds- og landsholdsspiller vil give ungdomstrænere, ledere, forældre og spillere nogle tips til hvordan man håndterer forskellige skader; herunder hjernerystelse.

De seneste par år har der desværre også været en del dopingsager i dansk rugby såvel som andre sportsgrene. Som amatørudøver på højeste niveau er det spillerens egen pligt som at sikre sig at man ikke indtager nogle forbudte præparater - det er ikke altid lige gennemskueligt med en jungle af kosttilskud som kan købes på nettet. Johannes vil komme med gode råd til hvordan man sikrer sig at man ikke ved uheld eller uvidenhed kommer til at indtage et forbudt stof.

Vi træner tirsdag og torsdag fra kl 18.00-19.30.

Vi glæder os til at se både nye og gamle spillere.

Find dine støvler frem og kom ud til en god og hyggelig træning

 

Vi ses

RK. Speed har pr. 1. marts indgået aftale med Richard Sharples som cheftræner for klubbens 1. hold.

Richard tager en spændende professionel karriere med sig til Amager fra Skotland og England. Igennem sin ungdomsrugby var han bl.a. blevet udtaget til at spille for Skotland U20, som han repræsenterede ved Student World Cup 2000.

I en alder af 16 år blev Richard udtaget til at spille for Harlequins RFC´s akademi og denne vej igennem debuterede han for klubbens XV Premiership, holdet som til dagligt spiller i den bedste engelske række.

Han har ligeledes spillet sevens for Harlequins Middlesex 7´s og Skotland.

Karrieren tog en drejning efter en nakkeskade som resulterede i, at støvlerne definitivt blev hængt på hylden. Herefter er tiden blevet brugt på trænerrollen for 1. holdet i barndomsklubben samt at etablere sig en ny professionel karriere indenfor bankverden.

Første møde med holdet bliver på træningslejren næste weekend. Her rejser drengene til Edinburgh med fokus på at sammentømre holdet til sæsonen. Richard vil her have god mulighed for at danne sig et overblik over holdet.

På familiesiden skal vi finde årsagen til, at lige netop Danmark skal have glæden af denne herre. Richard er gift med en dansk kvinde og sammen har de fået en lille dreng, som selvfølgelig skal vokse op i Danmark.

Vi er utrolig glade og stolte over vi kan tilbyde en træner af denne kaliber til udviklingen i Rugbyklubben Speed.

Klubben inviterer til vinsmagning i klubbens lokaler fredag den 24 marts klokken 18.00.

Der vil blive smagt på 6 rødvine og 2 hvidvine.
Der vil blive serveret en lettere anretning efter smagningen.
Prisen er 225 kroner.

Pengene skal indbetales senest den 1. marts på
reg. 0106 konto 8128780751

Tilmelding kan ske i baren i klubben eller ved at
sende en mail til Doller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Dette er ikke et oldboys arrangement. Alle er velkomne,

Klubbens regnskab for 2016 vil blive fremlagt ved den kommende generalforsamling.

Regnskabet er nu offentliggjort og kan downloades på dette link

I lørdags 28. januar fik kulbhuset en ordentlig overhaling og er klar til den nye sæson. Tak for indsatsen til alle som deltog i strabadserne

Alle hold i Speed er urørlige

Klubbens medlemmer indkaldes til Ordinær Generalforsamling fredag d. 17. februar Kl. 19.00.

Dagsorden ifølge vedtægterne:

1. Valg af dirigent
2. Bestyrelsens og Udvalgenes beretning for det forløbne år
3. Klubbens fremtidige arbejde
4. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse
5. Forelæggelse af det kommende års budget
6. Fastsættelse af kontingent
7. Behandling af indkomne forslag
8. Valg af bestyrelse i henhold til klubbens vedtægter. Vedtægter findes her til download.
9. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant
10. Eventuelt, herunder uddeling af vandrepokaler

På valg er:
Kasserer Lars Graae
Seniorudvalgsmedlem Emil Enna
Klubhusudvalgsmedlem Frank Larsen
samt
Kvindeudvalgsmedlem Marlene Lindbjerg Jakobsen

Underkategorier