Ved gårsdagens generalforsamling blev der rykket en del rundt på besætningen i bestyrelsen. Ruben Garcia er klubbens nye formand. Desuden blev Steen Grothe, Johannes Mackeprang, Nicola Pettinger-Brown og Ludvig Hansen indvalgt som nye bestyrelsesmedlemmer.

Under punktet Eventuelt på generalforsamlingen er der tradition for at klubbens formand uddeler anerkendelser til personer som har gjort en stor og bemærkelsesværdig indsats.

Sevensudvalget inviterer interesserede og aktive medhjælpere til møde om evaluering af Copenhagen Sevens som vi afholdt i august.

Mødet afholdes 24. oktober kl. 19.30 efter træning, så flest muligt kan deltage.

Klubbens regnskab for 2019 offentliggøres hermed til medlemmerne. Regnskabet vil blive fremlagt ved generalforsamlingen 21. februar

Stort tak til de mange som hjalp med at afholde en god og vellykket 7’s turnering i år. Specielt tak til de mange frivillige forældre og venner af klubben som igen i år stillede op og gav en hånd med før, under og efter stævnet. Uden alle jer så er det ikke muligt at afvikle et så stort stævne.

Klubbens medlemmer indkaldes til Ordinær Generalforsamling fredag d. 21. februar Kl. 19.00.

Vores mangeårige medlem Frank Ekstrøm er afgået ved døden.

Det er med stor sorg vi har modtaget beskeden om Frank Ekstrøms alt for tidlige død. Frank har været medlem af RK Speed i mere end 45 år siden sin start som ungdomsspiller i RK Speed og har som senior spiller, spillet mere end 500 kampe for RK Speed samt næsten 20 kampe for det danske rugby landshold.

Alle er velkomne til forårets store festaften i klubben. Tag gerne nogle bekendte med.

Tag fem garvede musikere med sammenlagt over 2500 koncerter i bagagen. Slip dem løs på pop- og rockhits fra tre årtier, og så har du HITNESS. Bandet er en fryd for både øret, øjet og smilehullerne, når vi med professionel sikkerhed tager festen under kyndig behandling med den fedeste livemusik.

Først skal vi spise en 3-retters menu, dette starter kl. 18:00.
Klokken ca. 21.00 går HITNESS på og så skal dansegulvet fyldes.

Der er lagt op til en stor rugbyfest, når det danske landshold lørdag den 27. april tager imod Østrig på R.K. Speeds baner på Løjtegårdsvej 58. Som optakt til kampen spiller børn og unge fra hele landet turnering.

Træneren har lavet sine nomineringer til årets spiller og årets fighter hos danmarksmestrene 2019

Så er planlægningen af vores store fest kommet i gang.

Underkategorier