Generalforsamling blev afholdt fredag 26. januar kl. 19.  30 stemmeberettigede var mødt frem.

1. Valg af dirigent

Bestyrelsen foreslog Steen Grothe som blev valgt uden modkandidat Steen konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med klubbens vedtægter.

2. Bestyrelsens beretning

Formand jørgen Larsen fremlagde beretningen.

Bestyrelsens beretning for 2006.

Fremlagt ved den ordinære Generalforsamling d. 26-01-2007.
Et kort uddrag fra året der gik, set fra Bestyrelsens side.

Seniorafdelingen:
Ja vi må jo se i øjnene, at vi spiller i en række lavere i det kommende år, med mindre at turneringsudvalget ændrer turneringen, og man igen deler Danmarksturneringen op i en vest og øst turnering, med et slutspil.


Ellers må vi se på de lyse sider, af store sejre må vi sige at vi vandt platen  (toernes finale) i Scandinavien Open, og vi vandt også Hamlet´s Jubilæumsturnering i august måned, ellers må vi sige at forårets kampe var ryggen imod muren, med store nederlag, men at vi i efterårets kampe spillede lige op med de fleste hold, og i 2 af kampene burde vi havde vundet, men seniorafdelingen skal roses for at de ikke tabte humøret og gejsten, men kæmpede i hver en kamp til det sidste.
Bare vi nu kunne få noget ro i seniorafdelingen, og noget tro på fremtiden, vi må nu få kontaktet vore lidt svage seniore, der bliver væk fra både træning og kampe, så vi ender op med den store gruppe af seniore vi har, så vi kan få en stor seniorafdeling til træning og kampe i det nye år.
Vi har haft et hold i Kiel i juni måned, for at deltage i en turnering der, samt været med i 2 sevens turneringer en i Aarhus, og en på Amager strand en såkaldt Beach rugby turnering.
Vi havde jo også den sorg at 2 spillere forlod klubben, de ville åbenbart være danske mestre, så de ville ikke være med til at forme vort nye hold.
I forbindelse med klubudviklingsdagen der blev afholdt i starten af november, var et af de emner der dukkede op vor ”Seniorafdeling”, der var flere løsningsmodeller, samt nogle der tilbød at være med til at genopbygge vort seniorhold igen, det er jo glædeligt, set fra bestyrelsen side, at vi stadig har folk der vil give en hånd med, når det kniber.

Dameafdelingen:                                                                       
Man må jo tilstå at hos damerne kniber det ikke med at komme til træning og kampe, de møder op i al slags vejr, og træner på livet løs og med stor entusiasme.
De vandt Scandinavien Open Cup turneringen for damer, efter nogle flotte kampe, blandt andet lammetævede de deres evige rivaler fra Frederiksberg i deres møde.
De samme 2 hold ligger også og kæmper i Danmarks-turneringen, om det danske mesterskab, desværre tabte vi den sidste og afgørende kamp, så vi måtte ”nøjes” med sølv, nu skal de så bare lære at klubben og klubhuset, ikke kun er for os andre medlemmer, men også er der for deres brug.

Old – Boys Afdelingen:
Ja også et år med aktivitet, men også et år med skuffelser, og den største kom da vi skulle til Waterloo i Belgien, et genvisit efter deres besøg hos os, der var tilmeldt over 30 deltagere, men vi kom kun af sted med 18 deltagere, og deraf var der kun 7-8 spillere, vi måtte så låne nogle spillere fra et andet klub dernede, lidt flovt, men turen fejlede ikke noget, men det kostede klubben mange penge, lidt ærgerligt.
Ellers var vi i finalen i Old-Boys rækken til Scandinavien Open, men tabte til Exiles, som vi ellers havde slået i den indledende runde.
Som rosinen i pølse enden, var der vores nytårskur i januar måned, som blev en stor succes, den kommende er her i januar, hvor emnet er Argentina, det glæder vi os til.

Ungdomsafdelingen:
Et lidt turbulent år, efter Claus rejste ”sydpå”, men langsomt er man ved at få styr på det, man må jo også sige at det arbejde som Claus lavede i breddeudvalget, mangler, det gjorde det ikke bedre at Ole fra Erritsøe samtidig forsvandt, ikke var det bedste, så vi føler at det roder noget i DRU´s ungdomsarbejde.
Men vi ser ud til at have fået styr på ungdomstrænere, samtidig er tilstrømningen til ungdomsafdelingen er ret stabil, blot mangler der lidt i de 2 ældste grupper.
Vi vandt 3 guldmedaljer i de 3 nederste rækker til DM, og sølv i resten.
På Dansk rugby´s U-18 landshold, havde vi en del spillere på, så rent ungdoms-mæssigt ser vi frem til et nyt år.                                                                                                                                                                                                               

Økonomi:
Ja det har været et hårdt år med brug for mange penge, vore begynder fejl er blevet rettet og vi er ved at få styr på økonomien.
Godt nok har klubbens kasserer og klubben, ikke direkte haft nogle penge i klemme til ombygningen af klubhuset, men nogle udgifter er det blevet til.
Vi har nu fået nogenlunde styr på medlemskartoteket, så dette vil også være til gavn for klubbens økonomi, så vi får de kontingent penge ind der er nødvendige for at drive klubben.
Men klubbens kasserer vil senere fremlægge regnskabet.

Klubhuset:
Ja som alle ved indviede vi det nyrenoverede klubhus d. 10 juni, det kom ikke helt til at holde stik det vi lovede sidste år at det blev i april, men i princippet skulle det passe med en hjemmekamp, så i stedet blev det juni.
Nu har vi så fået et lækkert klubhus, så nu kommer det svære, vi skal lære at passe på det, og det gælder alle, både store og små, ellers vil det hurtigt blive grimt og forfaldent.
Vi skal nu i gang med kælderen, som vi har lovet ungdommen, og vi regner med at det skulle være klart til efteråret.

Scandinavien Open Seven a Side 2006:
Ja som sædvanligt løb det af stabelen, desværre havde vi ikke vejret med os, så vort nye gulv i klubben så forfærdeligt ud, men lidt gulvvask og rengøring fik rettet op på det.
Økonomisk gik det os lidt bedre end foregående år, så vi ser frem til det kommende år, med lidt mere optimisme.
Selve stævnet bliver afviklet d. 11 – 12 august, og invitationerne er sendt ud til klubberne, vi har indtil dato fået mange henvendelser fra virkelige ”store sevens hold” så måske skal vi se et andet vinderhold end ”Sussies” på den øverste skamle.

Bestyrelsen:                                                                               
Vi kan meddele at selve bestyrelsesarbejdet går fint, de enkelte er ved at få styr på deres arbejdsområde, men vi mangler stadig nogle ting, blandt andet er kontoret ikke rigtigt etableret som vi havde ønske om, men det er ligesom om at efter den store ombygning, skal vi lige sunde os.

Klubbens fremtidige arbejde:
Det kommende år, skal prioriteres til at få seniorafdelingen i gang igen, få lavet de sidste ting færdige i klubhuset, vi skal også stabilisere ungdomsafdelingen, samt få vor forældreforening rigtig i gang, de har dog været rigtig aktive ved forskellige arrangementer i årets løb.
Samtidig er der hele det store projekt omkring ”klubudviklingen” sat i gang og skal løses efter de punkter vi blev enige om på mødet.

På bestyrelsen vegne
Jørgen Larsen.                                                                                            

Beretningen blev vedtaget enstemmigt.

3. Klubbens fremtidige arbejde

Emnet blev fremlagt under punkt 2

4. Beretning fra udvalgene

Kun ungdomsudvalget havde en særskilt beretning at tilføje. Den blev forelaqt af Arne Jørgensen som bl.a. talte om

  • overtagelse af arbejdet efter Claus Beck
  • tur til Holland for U13
  • DM-medaljer  - 3 guld, 2 sølv, 1 bronze
  • Sommerlejr med tak til gode ledere
  • Pingvin Cup, og
  • at 6 spillere var med på U18-landsholdet

 

5. Fremlæggelse af regnskab og budget

Kasserer Lars Graae fremlagde regnskabet ved at gennemgå de vigtigste poster og det som afveg markant fra budgettet. Regnskabet blev enstemmigt vedtaget. Lars fremlagde budget for 2007.

6. Fastsættelse af kontingent for det kommende år

Bestyrelsen foreslog samme kontingentsatser som sidste år. Ingen andre forslag var fremsendt.

7. Indkomne forslag

Bestyrelsen foreslog to vedtægtsændringer:

  • Generalforsamling afholdes fremover i februar frem for i januar. Forslaget blev enstemmigt vedtaget.
  • Bestyrelsens foreslog samling af bestyrelsens beretning, klubbens fremtidige arbejde og udvalgenes beretning i generalforsamlingens dagsorden. Der blev fremsat et ændringsforslag fra forsamlingen således at der beretninger fra bestyrelsen og udvalgene samles, men at klubbens fremtidige arbejde bibeholdes som et selvstændigt punkt. Dette blev enstemmigt vedtaget.  

8 Valg af bestyrelsesmedlemmer

  • Kasserer Lars Graae blev genvalgt uden modkandidat
  • Seniorformand Glenn Enna blev genvalgt uden modkandidat
  • Klubhusudvalgsformand Frank Larsen blev genvalgt uden modkandidat
  • Materialeudvalgsformand Torben Batman Nielsen blev genvalgt uden modkandidat

9 Valg af to revisorer samt en revisorsuppleant 

Ludvig Hansen og Ian Hollins belv begge genvalgt som revisorer, men Bjarne Mortensen blev genvalgt som revisorsuppleant

10 Eventuelt 

Punktet blev indledt med uddeling af pokaler.

Dernæst var der en del debat on flere forskellige emner:

  • Tidspunkt for uddeling af pokaler
  • Opfølgning på klubudviklingsdag
  • Brugerbetaling i forskellige sammenhænge
  • Afholdelse af fest i forbindelse med klubbens fødselsdag 31. marts
  • Fællesskab på seniorholdet