Oplæst ved den ordinære Generalforsamling 28 feb. 2014.

 

En gennemgang fra året der gik, set af Bestyrelsen.

Vi må igen konstatere at sidste års appel om mere hjælp fra klubbens medlemmer, desværre ikke gav mange hjælpere. Vi måtte igen trække på dem der plejer at melde sig, og igen må Bestyrelsen melde ud, at det at være medlem af vores klub ikke automatisk betyder at man er villig til at yde en arbejdsindsats, men åbenbart kun komme for at spille og deltage i festlighederne.

Der skal stadig vedligeholdes, repareres, og rengøres, vi vil jo gerne komme i klubben og føle os hjemme, samt have nogle gode omgivelser.

Så vi skal igen i år sørge for nogle flere hjælpere til vedligeholdelse af klubhuset og som hjælpere til diverse ungdomsstævner og kampe.

Tårnby Kommune har i årets løb igen været generøse over for os, først af alt igen overvågning af terrassen med kameraer som har nedbragt hærværket, men der kommer stadig ubudne gæster. Endvidere har vi fået nyt tag både på klubhuset og på terrassen, der er også blevet isoleret hulmure, og hele loftetagen, og her sidst på året fik vi en ny Hovedvandledning ind, så påfyldning af vand i dunke, samt at opvaskemaskine og toiletter virker optimalt igen.

ØKONOMIAFDELINGEN

Regnskabet vil senere blive fremlagt, men vi vil gerne knytte nogle kommentarer til dette.

Lars har virkeligt fået fremtryllet et flot regnskab, med et pænt overskud, selv revisorerne var tilfredse. Men vi skal stadig betale vores kontingent, og det gælder alle. Uden indtægter kan man ikke drive en klub som vores, og der skal stadig holdes igen med omkostninger.

SENIORAFDELINGEN

Sæsonen 2013 blev heller ikke husket som et givtigt DM-år, sevens-mesterskabet var først tænkt arrangeret i august måned, men på grund af kun 3 tilmeldte klubber, aflyste D.R.U. stævnet. Det blev så flyttet til oktober, men her måtte vi melde fra, da vi prioriterede slutspillet om DM højere. Det var i fuld gang.

Det endte med en andenplads igen, men vi ved at i denne sæson har spillerne lovet Kaare at vi går efter 3 danske mesterskaber, 15 - mands, 7- mands samt pokalen.

I april måned var Dame- og Herreholdene afsted til Berlin på en 3 dages tur, men vinteren var også kommet til Berlin, så det blev til nogle indendørsstævner, for at få kampe ud af det.

DAMEAFDELINGEN

Efter Loke er trådt ind i træner teamet, har Diane og Loke i fælleskab fået lidt mere styr på damerne. Holdet har i dag et godt sammenhold samt kampgejst og det har givet dem nogle bedre resultater. Vores værste modstandere FRK fik klø mange gange, og det resulterede også i det danske mesterskab. Nu når de har prøvet det, har det givet så meget blod på tanden, at de forhåbentlig bliver danske mestre flere år i træk­. Vore damer vandt også Plate-finalen i Scandinavian Open, godt gået.

OLD – BOYSAFDELINGEN

Afdelingen arrangerede en tur til Moskva i slut juni hvor vi legede turister 1 dag og 3 dage på stadion til VM i Sevens. Ellers er de synlige på den gode måde ved at arrangere mad ved forskellige stævner bl.a. ungdom og ved diverse hjemmekampe, og ikke at forglemme at være meget aktive til Scandinavian Open Seven-a-Side, hvor de virkelig gør en stor indsats. Vi må håbe de bliver ved i mange år endnu. Så kæmpe tak for det.

UNGDOMSAFDELINGEN

Det ser ud til at Arne J. og co. er ved at få styr på trænerne og samtidig er vores forældre til ungdomsspillerne virkeligt aktive ved diverse DM-stævner og Øresunds-Turneringer. De er også flittige til at møde op til udekampe, dog har vi stadig nogle huller på nogle af holdene, så der skal arbejdes på at få flere spillere.

Samtidig har afdelingen haft godt fat i de lokale skoler, og det skal fortsætte i dette år.

Ved DM sluttede U-10 på en 3. plads, U-12 og U-14 blev danske mestre. Øresundsturneringen: U-10 med CSR vandt sølv, U-12 og U-14 vandt guld, og U-16 med CSR fik Bronze, godt gået.

KLUBHUSET

Ja det er stadig vort ømme punkt. Vi ved at vi ejer det flotteste og bedste klubhus i Danmark, men vi kæmper for at holde det vedlige og få ryddet op, og at få klubbens medlemmer til at forstå, at vi sammen må kæmpe for at vedligeholde og ”Passe på det”. Og husk hvis du rydder op efter dig selv, er det meget lettere at holde det rent.

SCANDINAVIAN OPEN SEVEN a SIDE

Vi afholdt det for 28 gang og der var kommet flere hold end året før, men vi kan godt være lidt flere hold. Vi synes også at kvaliteten er blevet bedre, måske fordi der var kommet penge i det for første gang. Vore sponsorer er på igen i år, så husk at afsætte d. 9. og 10. august, og husk alle kan hjælpe og bruges.

Jo flere hjælpere, jo nemmere går det.

BESTYRELSEN

Der bliver nogle rokeringer i år, og der kommer måske en af de unge ind i Bestyrelsen – en af de unge, så udskiftningen kan gå i gang.

Vi har stadig mange møder både i Kommunen og i D.R.U. hvor vi hver gang er godt repræsenteret. Det ser ud til at vores økonomi har bedret sig, dels ved bedre sponsorarbejde, og Sevens gik godt sidste år, og indtjeningen i klubhuset er også blevet bedre.

 

Hermed overlader vi Beretningen til forsamlingen.

 

På bestyrelsens Vegne

Jørgen Larsen