1. holdet

Som det tidligere er nævnt blev det ”kun” til en anden plads i turneringen, men holdet har ydet en super  og dedikeret træningsindsats og er i tydelig fremgang  både fysisk og mentalt og vi i bestyrelsen er enige om at det kun er et spørgsmål om tid inden det bærer frugt.  Målsætning for i år er i hvert fald sat til guld i 15- og 7-mands samt en pokaltitel. Forberedelserne ser i hvert fald ud til at være på plads bl.a. via en træningstur til England. Vores træner Kaare gøre en kæmpe indsats med holdet dels omkring træning og motivering af spillerne men også omkring skadesforebyggelse der betyder at vi slet ikke ser de samme træthedsskader som tidligere. 

2. holdet

Resultatmæssigt har det været lidt svingende i 2013 men det er vigtigt at fokusere på at holdet er en mulighed for at spille rugby uden at skulle spille om guld hver gang. Det er ligeledes en mulighed for at komme i gang efter en skade eller som en opstart for en seniorkarriere. Støt op om holdet også selv om du er førsteholdsspiller. En særlig tak til Ludvig for hans indsats og engagement for at skaffe spillere mm.  omkring 2. holdet, men også for hans store hjælp med førsteholdet.

Også en tak til de efterhånden flere og flere tilskuere og den støtte de giver fra sidelinen. Men husk man er også mere end velkommen til 2 holdets kampe. En særligt tak skal lyde til Max, hans bror Lau samt Tommy for deres nye koncept med pølser og øl/vand på sidelinen, der er ingen tvivl om at det er en succes.