Traditionen tro var generalforsamlingen, der blev afholdt d. 28. maj, også en anledning til at hædre nogle af de mange personer, der har gået en ekstra mil for rugbyklubben i det forgangne år.

Henning Pihl-Mortensen, nu afgåede formand, overrakte i denne anledning Speedpokalen til hele tre personer, der sammen har ydet en ekstraordinær indsats for klubben.

Årets modtager af Speedpokalen er: Flemming Lisborg (øverst tv.) Arne Jørgensen (øverst th.), Ludvig Hansen (nederst tv.)

Trioen modtager pokalen for at forestå en igangsætning af det store renoveringsprojekt i klubhuset. Der er blevet malet, gulvet er pudset, og der er lagt ny tag over terrassen. Der skal lyde et stort tak til alle, der har deltaget i processen. Men de tre pokalmodtagere har været frontpersoner og ydet en kæmpe stor indsats i arbejdet. Stort tillykke!

John Sørensen-pokalen

Årets John Sørensen-pokal går til Graham Klusener (nederst th.) for sit store arbejde for både herresenior, hvor han er holdleder, og i ungdomsafdelingen, hvor han er både træner og en del af ungdomsudvalget.

Graham Kluseners enorme arbejde for klubben er blandt andet kommet til udtryk i den periode, hvor herreseniorholdet var uden træner. Her var Graham drivkraften, der drev holdet frem.

Stort og velfortjent tillykke!