Der blev kæmpet bravt fra herreholdet, da Frederiksberg Rugby Klub (FRK) lørdag kom besøg i efterårets første førstedivisionskamp.

Desværre for Speed endte FRK med at trække det længste strå og slog Speed 18-10. 

Kampen bølgede frem og tilbage, og Frederiksberg spillede som vanligt hurtigt, teknisk og taktisk vel-eksekveret rugby. I perioder forsvarede Speed langt og vedholdende. I andre perioder sad Speed på spillet. Alt i alt en spændende og fysisk duel som kunne være gået begge veje. 

Unge steppede op, da de erfarne blev skadet

Kort før kampen måtte holdets anfører, Nicklas Tell, udgå fra opvarmningen med en skade. I samme situation blev vores stolpe Bulela Butsheke også skadet. Han spillede kampens første 10 minutter og måtte derefter også udgå. 

Det betød, at flere unge spillere pludselig måtte steppe op og udfylde roller, de ikke nødvendigvis var tiltænk i denne kamp. De leverede alle en fantastisk indsats og udfyldte flot tomrummet fra vores to ellers så kampafgørende spillere.

Henning Pihl-Mortensen uddelte trøjer

Før kampstart havde holdet den store glæde at høre Henning Pihl-Mortensen fortælle anekdoter og dele erfaringer fra sin lange rugbykarriere i Speed.

Det skete i det format, vi kalder Legends-talk, og som efterhånden er blevet en fast tradition, når herreholdet spiller hjemmekampe.

Henning Pihl-Mortensen gav - som alle andre Speed-legends, der tidligere har holdt tale for holdet - drengene en indsigt i, hvad det vil sige at bære Speed-trøjen, samt hvad trøjen har betydet for dem, der tidligere har båret den. 

Henning Pihl-Mortensen uddelte efterfølgende kamptrøjer til spillerne. 

På billedet ses Henning Pihl-Mortensen dele spillertrøje nummer 7 ud til Brendan Ekstein. 

Derudover ses kampens to man of the match: Marius Fricault og Jeppe Maagaard Holm