Det er med beklagelse, at vi må meddele, at den planlagte juleafslutning på tirsdag samt årets nytårskur er aflyst grundet den seneste tids smitteudvikling.

Udendørs træning fortsætter som planlagt i de respektive afdelinger. Nytårskuren bliver afholdt senere i 2022, når situationen tillader det. 

Beslutningen bunder i den seneste coronaopdatering fra Tårnby Kommune, som du kan læse herunder: 

 

På baggrund af hastigt stigende smitte med den nye omikronvariant har et politisk flertal på møde i Folketingets Epidemiudvalg den 17. december 2021 besluttet at indføre en række yderligere restriktioner. 

Det betyder for foreningslivet i Tårnby Kommune, at alle kommunens mødefaciliteter/skolelokaler foreløbig er lukket frem til mandag den 17. januar 2022. De foreninger der ikke allerede har aflyst deres aktiviteter i de nævnte faciliteter bedes gøre det nu. 

Endvidere opfordres idrætsforeninger til at aflyse alle indendørs aktiviteter her under idrætsaktiviteter (ikke udendørs) i juleferien. Det vil sige fra søndag den 19. december klokken 08.00 og indtil den 5. januar, hvor planen er, at børnene igen begynder i skole. DIF og DGI anbefaler kraftigt foreninger at følge opfordringen.   

Eliteidrætten kan stadig fortsætte, men nu uden tilskuere. Denne restriktion gælder ligeledes fra søndag morgen den 19. december, men løber frem til den 17. januar 2022.

 Endelig indføres der krav om, at alle over 12 år bærer mundbind eller visir, når de opholder sig på en idrætsfacilitet som idrætshaller, træningscentre og svømmehaller (dog ikke under idrætsudøvelsen). Dette gælder også fra d.d. og frem til den 17. januar. 

Ansvaret for at gældende regler på området overholdes, påhviler fortsat dem, der har råighed over lokalet eller lokaliteten som i dette tillfælde er foreningen. 

De mere specifikke retningslinjer fra Kulturministeriet kan læses her.