Rugbyklubben Speed bringer både guld- og sølvtøj hjem fra DM-Ugen i Aalborg i lørdags. Herrerne gjorde rent bord, mens kvinderne kæmpede bravt med et amputeret hold og vinder sølv. 

Mændene bragede derudad, hvor holdet spillede sig bedre og bedre kamp for kamp. Først blev Holstebro/Odder nedlagt sikkert. Siden slog holdet Aarhus og derefter Frederiksberg. Det hele kulminerede i finalen, hvor herrerne vandt 63-0 over Hundested. Dermed brigner gutterne guldet hjem til øen med en samlet målscorer på 167-0 i turneringen.

“Jeg er stolt og glad over, at vi igen i år kan tage pokalen med hjem. Vi leverede en magtdemonstration. Det kan ikke diskuteres,” siger herreholdets Malte Madsen, der i fraværet af anfører Nicklas Tell, havde kaptajntjansen lørdag. 

Med årets guldmedalje forsvarer holdet dermed sidste års titel. Dengang lukkede holdet heller ikke et eneste point ind. 

Sølv til kvinderne

Vores kvinder tog afsted til Aalborg uden at have lidt et nederlag i en menneskealder. Desværre var holdet skadesplaget, og tre nøglespillere var ude. 

Det til trods endte kvinderne med at kæmpe sig til en andenplads i en turnering, der krævede, at spillerne ikke rigtigt kunne få nogen som helst pauser. Det er hårdt, når man spiller sevens.

“Vi kæmpede bravt. Jeg er stolt af, at vi ender med en sølvmedalje, da vi ved denne turnering var ramt af skader og manglede tre af vores nøglespillere,” siger Simone Urban.