Herrene sluttede første divisionen af med et brag med en solid sejr over Frederiksberg Rugby Klub (FRK).

Lørdag den 14. oktober tørnede herrerne sammen med rivalerne, som de er for tiden, fra FRK. Da Speed tabte uden at få bonuspoint i forårets møde hos Frederiksberg, som dengang fik bonuspoint, stod det klart, at der skulle noget helt særligt til for at Speed med sikkerhed kunne hænge guldmedaljer om halsen efter kampen.

Det krævede en bonuspointsejr (3 tries mere end dem) samt en score, der var bedre end 22-3 (som første kamp endte).

Alligevel var Speed fast besluttet på at gå efter det hele mod Frederiksberg, der ikke har tabt en ligakamp i fem år.

Frederiksberg kom bedst fra start og scorede hurtigt. MEn det slog ikke Speed-spillerne ud af kurs. Derfra var kampen i lange periode farvet gul og grøn. Speed fik scoret og kampen var tæt.

Der skulle dog gå et godt stykke ind i anden halvleg, før Speed trak fra. Mod slutnignen af kampen scorede Speed to gange inden for kort tid, FRK scorede ikke mere, og derfor stod den pludselig 3-1 i tries. Det betød, at det vigtige bonuspoint var inden for rækkevidde. Desværre løb tiden ud.  Kampen endte 19-11 til Speed, der dermed brød Fredeirksbergs sejrsstime til stor fornøjelse for de mange fremmødte Speed-supportere.

Gulddrømmen lever dog stadig. Det kræver, at Frederiksnerg snubler i deres sidste kamp mod Exiles, som bliver spillet i Lyngby den 28. oktober.

Herrerne har ikke flere ligakampe. Nu er der kun kampen i england i november tilbage.