Frank Larsen, Katarina Polster og Sofie Kragelund blev alle hædret for deres store frivillige indsats på årets generalforsmaling. 

Traditionen tro blev der på årets generalforsamling uddelt priser til særlige personer, der har ydet en ekstra frivillig indsats for klubben. 

Frank Larsen (på billedet) modtog i år en helt særlig hæder, da han fik tildelt klubbens æresnål. Frank startede i klubben som ungdomsspiller og spillede videre som en dygtig engageret medspiller på førsteholdet. Efterfølgende var det en naturlighed for Frank at fortsætte med bestyrelsesarbejde, som han gjorde helt frem til sidste år. Frank har altid været en kæmpestor kapacitet for vores klub. Han har gjort en enorm indsats for vores 7's-turneringer og diverse ungdomsstævner og han har knoklet bag kulissen. Frank er stadigvæk aktiv i klubben på mange områder.Stort tillykke til en vaskeægte klubmand!

Sofie Kragelund blev også hædret, da hun modtog John Sørensen-pokalet. Sofie fik prisen for sit arbejde i ungdomsafdelingen, hvor hun ud fra ingenting har fået stablet et helt U8 hold på benene. Stort og velfortjent tillykke! Kan være et billede af 4 personer, personer, der spiller basketball og tekst

Speed-pokalen gik i år til Katarina Polster, der er en meget engageret forælder i klubben og er en del af konceptet forældrerugby, hvor hun også yder en stor indsats.Katarine er har altid ja-hatten på, og hun står ikke tilbage med at hjælpe til ved ungdomsstævner og 7`s.Det er rigtig dejligt at have forældre, som støtter klubben, og Katarine er især en af dem.Kæmpestort og velfortjent tillykke!Kan være et billede af 2 personer og tekst, der siger "UBBEN S"