IRB´s  "HSBC Sevens" WORLD SERIES som startede i Australien i november - i Dubai i december og i Syd-Afrika også december i 2011,- fortsatte til New Zealand i februar 2012, derefter USA i februar og videre til Hong Kong i marts, Japan i april og for at ende i maj først i Glasgow og sidst i London hvor 16 Old-Boys inklusive 3 damer skulle overvære "Marriott London Sevens" .

Afgang fredag d. 11 maj med fly, rugby 12 og 13 maj for at komme hjem mandag d. 14 maj. Det var 4 intense dage med rugby og en lille øl en gang imellem. Af sted fra hotellerne kl. 08.00 om morgenen og hjemme ved 22.00 tiden om aftenen, 24 kampe om lørdagen og 24 kampe om søndagen (her var der også puttet 2 semifinaler og en finale i damernes turnering ind som havde spillet på en anden bane også lørdag og søndag men 31 kampe, her var der 12 hold med, vinder i finalen blev England 31 imod Holland 7.)

I mændenes kampe var de fleste meget underholdene, og det vil kræve for meget plads at komme ind på alle så jeg vil lige nævne fra kvartfinalerne:
New Zealand 36 - Argentina 0
Fiji 21 - England 14
Australien 7 - Argentina 12
Samoa 22 - Spanien 7,

Så var det semifinaler New Zealand 7 - Fiji 31, derefter Argentina 19 - Samoa 21.

Det vil så sige at kampen om 3-4 pladsen kom til at stå imellem New Zealand 40 - Argentina 0. Herefter kom en meget seværdig kamp imellem Fiji og Samoa som de troldmændne fra Fiji vandt 38 - 15, en måske for stor sejr til dem, men det bedste hold vandt.

Herefter fik Fiji overrakt pokalen for at vinde den 9. turnering i dette års serie. Men den store over-all Pokal fik New Zealand overrakt for at have vundet 3 turneringer og være finalemodstander i 3 andre flot gået, Fiji blev nr. 2 med 3 sejre og 1 som finalemodstander. Der blev sat en stor rekord, 60.000 tilskuere om lørdagen og 43.000 om søndagen, selve temaet var udklædning fra firserne, og der var rigtig mange gode udklædninger. Vort hold optrådte i de efterhånden velkendte slipse kilte- dertil sorte baretter og en ny Old- Boys trøje. Der blev taget mange fotos af holdet, og der var også et TV- hold der tog billeder. Atter en succestur og tak til arrangørerne m.m.