Guld til kvinderne, sølv til herrerne

Guld til kvinderne, sølv til herrerne

Udgivet: 26. oktober 2022-Af -Visninger: 2-Læsetid: 1 minutter-

Kvinderne kunne i lørdags løfte guldpokalen, som i længere tid har været stort set sikret. Herrerne slutter DM-sæsonen med sølv.

Kvinderne havde forud for det sidste stævne, som blev spillet lørdag, kørt stensikkert igennem sæsonen og trukket sig sejrsrigt ud af 5 ud af 7 turneringer. Lørdagens turnering bød på to nederlag, men det rykkede ikke ved kvindernes topplacering. Dermed kunne Speed Ladies igen løfte guldet og bringe DM-sejren hjem til Amager.

Herrerne var ligeledes i aktion lørdag. Her mødte holdet Frederiksberg, der har vundet DM fire gange i streg. Holdet var på en yderst vanskelig mission fra start.

Guldet kunnet kun vristes fra Frederiksberg, hvis det lykkedes Speed at vinde med bonuspoint (tre overskydende forsøg), mens Frederiksberg ikke måtte tabe med bonuspoint. Missionen viste sig også at være for vanskelig, og trods spænding langt ind i kampen rykkede et velspillende Frederiksberg fra til sidst og endte med at vinde overbevisende 42-12.

Derfor må Speed “nøjes” med sølv, hvilket stadig må siges at være en flot præstation for det unge hold, der virkelig har rykket sig i år.

Flere nyheder

  • 16. oktober 2024
    Speed drager til Aarhus – fortsat plads til tilskuere
  • 15. oktober 2024
    Velkommen til vores nye hjemmeside!

Vores historie

Vores historie

Fra vores ydmyge begyndelse i 1950 til at blive en af Danmarks førende rugbyklubber, har Rugbyklubben Speed en rig historie fyldt med passion, dedikation og uforglemmelige øjeblikke. Dyk ned i vores historie og lær mere om, hvordan vi har udviklet os gennem årene.