I lørdags spillede kvinderne 1. runde af DM-turneringen.

Vi spillede første kamp mod debutanterne fra ARK. Pigerne i Århus har forbedret sig med raketfart og gjorde det svært for Speedpigerne at spille vores spil. Ved halvleg stod det 17-0 til Speed og i anden halvleg blev fandt vi lidt flere huller i deres forsvar. Kampen endte 31-0 til Speed.

I anden kamp spillede vi mod CSR og der blev rig mulighed for at spille som man træner. Speed vandt 50-0 i en kamp som ikke viste hvad CSR kan. Senere spillede CSR en fantastisk kamp og vandt 29-17 over Exiles.

Tredje kamp var mod CBS, som vi har spillet mod mange gange i 2016. Som sædvanligt gik CBS hårdt til den, men vi undlod at blive slugt ind i deres spil. En overbevisende sejr til Speedpigerne på 41-5.

Dagens sidste kamp var mod FRK og der var lagt op til en hård kamp. Speed lagde hurtigt ud med 2 scoringer til 10-0, men så fik vi et gult kort og FRK kvitterede med en scoring. Anden halvleg blev noget af en gyser fordi en af vores spillere pludselig fik mavekrampe på banen. Hun blev hurtigt skiftet ud, men så blev Simone desværre skadet i sin ankel og Mettes skulder fik en hård omgang. På trods af alle disse ting fik Speed alligevel en scoring og en conversion, men tabte kampen 26-17 til et stærkt FRK.

Vi har stor ros til vores debutant Sofie Kragelund, som spillede nogle flotte kampe og fik lavet 3 scoringer i løbet af dagen. Og ikke overraskende blev hun udnævnt til dagens spiller. Stort tillykke til Sofie.

Vi så også en ny dommer på banen, som var Ivan Christensen fra Odder RK. Han gjorde et godt stykke arbejde og vi ser frem til at se ham dømme flere kampe. Og der skal generelt lyde en kæmpe ros til vores dommere, som også stod op kl. 6 om morgenen for at komme til Odense. På grund af forsinkelser i løbet af dagen, blev deres pause desværre aflyst fordi vi skulle blive færdig inden herrelandsholdet skulle spille.

Efter 1. runde ligger Speed nummer 2 ud af 9 deltagende kvindehold.

Alt i alt var det en god start på sæsonen og Speed skal nok få revanche mod FRK allerede i næste uge, hvor kvinderne spiller 2. runde af turneringen. Det foregår lørdag 6. maj kl. 10-15 hos Exiles på Henrik Dams Alle i Lundtofte. Kom og støt Speed og vi lover nogle seværdige kampe!