Lørdag d. 2 oktober spillede R.K.Speed deres anden kamp i slutspillet, modstanderen var nr. 2 i slutspillet Aarhus R.K. så der var lagt op til en spændende og lige kamp, og det blev det da også, 1 halvleg endte 18 - 17 til Speed. Og det var kun den gode indsats i 2 halvleg fra hjemmeholdets side der gjorde udslaget kampen endte 28 - 17 til Speed, efter scoringer fra Oliver Le Rue 5 point, Bradley Diamandis 5 point, Brendan Ekstein 5 point og Kaare Frandsen 3 point for 1 drospark, (18 - 17) i anden halvleg scorede Frank Mouritsen 5 point og Mikkel Baron 1 spark over 25 - 17, og i slutningen af halvlegen fik Kaare Frandsen et straffespark over til slutresultatet 28 - 17. På lørdag møder Speed på hjemmebane Aalborg kl. 14.00, så er der pause hvor Landsholdet skal til Norge og spille Landskamp, og week-enden efter d. 23 oktober skal Speed til Lindø og spille slutspilskamp.