Nu er der kun 2 kampe tilbage i superligaen, efter week-endens kamp imellem Lindø/Odense og Speed i Munkebo d. 23 oktober. Reelt er der kun 3 hold der kan få medaljer efter weekendens kampe.

Nr. 1 CSR/Nanok 8 kampe 8 vundne 266 - 75 38 point
Nr. 2 Aarhus R.K. 8 kampe 5 vundne 259 - 130 28 point
Nr. 3 R.K.Speed 8 kampe 5 vundne 271 - 155 27 point
Nr. 4 Lindø/odense 8 kampe 3 vundne 145 - 243 16 point
Nr. 5 Aalborg R.K. 8 kampe 2 vundne 102 - 300 11 point
Nr. 6 Frederiksberg 8 kampe 1 vundne 116 - 256 5 point

Guldet må vi jo indrømme går til C.S.R./Nanok de kan ikke nåes, så skal Aarhus og Speed kæmpe om sølv og bronze.

Lindø - Speed blev en spændende affære, resultatet 29 - 26, betød at Speed tabte et skridt om sølvet, men kampen var uhyre spændende fra dommerens startfløjt. Speed kom hurtigt foran ved Joachim Nielsen 5-0, så efter et kvarter lykkedes det for Lindø at udligne til 5 - 5. 5 minutter efter blev det 10 - 5 til Speed ved James Brown og han fik også sparket over til 12 - 5, så lige før halvlegsfløjtet lykkedes det for Lindø at udligne til 12 - 12.

Fra andens halvleg start kom Lindø igen hurtigt fra start og kom foran med et forsøg til 17-12, men kort efter fik vi igen scoret ved Oliver le Roux og James Brown fik sparket over til en føring til Speed på 19-17, igen kom Lindø igennem med et forsøg og sparket over til en føring på 24 - 19, men kort før tid kom Speed igen foran ved Gerard Houno på et forsøg med spark over af James Brown til en føring på 26 - 24, men i dommerens tillægstid lykkedes det igen for Lindø at få et forsøg til slutstillingen 29 - 26.

Ærgerligt for Speed at sætte point til så sent i kampen. Nu er det så Aarhus på lørdag, og den 13 november hjemme imod Lindø.