Lørdag d. 30 oktober skulle Speed spille en svær udekamp imod Aarhus. Da vi mødte dem hjemme for 3 uger siden vandt Speed knebent, så der blev lagt taktik i bussen på vej til Aarhus, og det havde hjulpet så meget at vi kunne rejse hjem med en sejr på 19 - 9.

Vi kom ellers ud for et stort pres fra kampens start, og efter 2 straffespark havde Aarhus bragt sig foran 6-0, men langsomt kom Speed ind i kampen igen og efter ca. 20 min. kom den første scoring til os. Oliver Le Roux scorede et forsøg til 6 - 5, og Kaare Frandsen kunne ikke få sparket over, men 5 minutter efter gik det bedre på et straffe kom Speed på 8-5 også ved Kaare Frandsen, og sidst i halvlegen kom Dodji Hounou også ind over stregen med et forsøg til halvlegsføring på 13 - 6. Straks fra anden halvlegs start pressede vi Aarhus tilbage på banen, men de formåede at reducere på et straffespark til 13 - 9, men derefter kom de igen under stort pres, vi kunne dog ikke score flere forsøg men Kaare Frandsen scorede på 2 straffespark til slutstillingen 19 - 9 til Speed, så det var en bus med høj stemning der kørte imod Hovedstaden.

Nu mangler vi kun en kamp hjemme d. 13 november imod Lindø/Odense, vi skulle gerne have revanche efter vort nederlag til dem i sidste week-end.