Så er kampene i slutspillet startet, Speed startede hjemme imod Erritsø der er nr. 2 i Vest, kampen blev spillet i Travbaneparken i Lørdags og det blev en spændende kamp, der dog endte med en sejr til Speed, kampen endte 35 - 20  (14 - 6) og er første skridt i slutspillet, pointene blev lavet af (i første halvleg) Dodji Hounou 5 og spark over af Joakim Calmar 2 point derefter reducerede Erritsø med 2 straffespark til 7 - 6 inden Gerard Hounou scorede 5 point og Joakim igen fik sparket over til en føring på 14 - 6.

Speed lagde hurtiugt ud med 2 forsøg af Alex Østergaard og Oliver Le Roux med hver 5 point og Joakim igen med 2 spark over til en føring på 28 - 6, så kom Erritsø igen ind i kampen med et forsøg og spark over til 28 - 13, så kom Gerard Hounou igen over med et forsøg og Joakim sparkede igen over til en føring på 35 - 13, og sidst i halvlegen reducerede Erritsø igen til slutresultatet 35 - 20, det var dejligt at komme igang og så med en sejr.