I Lørdagens Superligakamp imod Aarhus, tabte vi vores første kamp i år, dette var en af de kampe vi ikke skulle tabe, men vi får chancen igen, de 2 hold mødes igen den 12 november i Aarhus, og der må det ikke glippe, vi skal besejre dem, inden da skal vi til Fredericia og møde Erritsø lørdag d. 22 oktober, og møde Holstebro hjemme i Travbaneparken lørdag d. 5 november.

R.K.Speed 15 - Aarhus R.K. 18  (10 - 5 ).

Tilskuerne blev vidne til en god og velspillet kamp straks fra kampens start kunne man fornemme at begge hold ville vinde, og efter 15 min. spil gik det galt for Speed da Aarhus scorede et forsøg og komm foran 5 - 0, men sparket mislykkedes, godt 10 min. efter kom Speed igennem og det lykkedes Gerard Hounou at score og udligne til 5 - 5 og sparket mislykkedes også for os, sidst i halvlegen kom Speeds holdkaptajn igennem og skaffede halvlegsføring på 10 - 5, sparket mislykkedes desværre også.

Straks fra anden halvlegs start fik Aarhus desværre tildelt en del straffespark og scorede på 2 af dem til en føring på 11 - 10, det var en meget lige kamp og da Joakim Calmer sidst i kampen kom igennem med en scoring til 15 - 11 troede alle at sejren var hjemme men i dommerens tillægstid kom Aarhus igennem til en scoriung til 16 - 15 og de fik også sparket over til en sejr på 18 - 15, ærgeligt nederlag men vi kommer igen, nu er der Landskamp imod Norge i week-enden kampen spilles i Odense, og derefter er der turneringskampe igen, dog er der Landskamp imod Ungarn ude i week-enden d. 29 oktober.