Tirsdag d. 24 april skulle Speed spille sin tredie turneringskamp i denne sæson. Modstanderne var Frederiksberg, der i sidste sæson ikke gjorde meget væsen af sig, men det var et godt spillende hold vi mødte på hjemmebane. Straks fra kampens start kom Speed under pres, især i klyngerne havde det unge Speed-hold problemer, og F.R.K. scorede da også et forsøg efter 15 min. spil, men derefter kom Speed i gang. 2 straffespark blev sendt over af Joakim Calmar til en føring 6 - 5, derefter kom Speed igennem med et forsøg af Alex Østergaard, samt spark over af Joakim til føring 13 - 5, og sidst i halvlegen udnyttede Joakim igen et straffespark til Halvlegsføring 16 - 5.

Fra anden halvlegs start fik FRK igen et straffe og reducerede til 8 -16, derefter var det Speeds tur med et forsøg af Jonas Freeman, hvor sparket ikke kom over til en føring på 21 - 8, her troede alle Speeds hjemmepublikum på en let sejr, men 2 forsøg med spark over gav FRK en føring på 22 - 21, men så beviste Joakim sit værd for holdet. I dommerens tillægstid fik vi tilkendt et straffe og usvigeligt sikkert kom sparket over til sejr til Speed på 24 - 22.

Resultatet betød at Speed ligger alene i spidsen 3 kampe, 3 sejre.