R.K.SPEED  -  PINGVIN R.C. (Trelleborg)   21 (14) -  17 (12)

Speed spillede træningskamp d. 5/5. Det var returmatch vi spillede imod dem i marts på deres hjemmebane og havde aftalt at møde dem i maj hos os, kampen var meget lige som det også kan ses på målscoren.

Speed startede med modvind, og kampen vekslede hele tiden, men efter et kvarter kom Jonas Freeman fri og scorede vort første forsøg som Joakim sparkede over til en 7 - 0 føring. Der gik så 10 minutter hvor det var Pingvin der scorede og udlignede til 7 - 7. Så efter en halv time kom Carl igennem med et forsøg som Joakim også fik over 14 - 7, sidst i halvlegen fik Pingvin så reduceret til halvlegsresultatet 14 - 12.

Anden halvleg havde vi så vinden i ryggen og efter et kvarter kom Jonas Freeman igen igennem, og Joakim fik også sparket over til en føring på 21 - 12, og sidst i kampen fik Pingvin igen reduceret dog uden spark over til slutresultat 21 - 17.

Træner Kaare fik afprøvet nogle ting i denne kamp hvor der ellers var landskampsweekend, sevens-landsholdet var i Skotland, hvor vi havde 3 mand med, og U-18 landsholdet i Bulgarien hvor vi havde 6 mand med, men vi klarede os i en god tæt kamp.

2. Division Øst. R.K.Speed II-Roskilde.

Før 1 holdet spillede afviklede vort II hold deres turneringskamp imod Roskilde. Her måtte vi indkassere et nederlag, i en lidt rodet kamp, men vi  fik da vist noget. Kampen endte 21  (7) - 43  (28), alle vore 3 forsøg blev lavet af Frederik Conradsen og Gregor sparkede alle 3 over, det var vores anden turneringskamp i denne sæson, og vi har tabt begge, men vi vil kæmpe videre, så må sejrene komme.