Tirsdag d. 15 maj spillede vi turneringskamp imod Hamlet på vor bane. Det er et mærkeligt forår med masser af landsholds aktiviteter, så mange kampe bliver afviklet som aftenkampe, og for de klubber der har landsholdspillere er det ikke altid at man har rådighed over spillerne, så vi må være glade for de sejre vi får.

Hamlet havde et rimeligt ungt hold med, og det bragte os nogle problemer, især de første 15 minutter, hvor Hamlet var lige ved at score. Men langsomt kom vi ind i kampen og fik gang i scoren, Nicklas Tell startede med et godt forsøg som Joakim sparkede over til en 7 - 0 føring. Derefter scorede Rune Beck, Victor Hounou, Kim Baron, og Nicklas Tell sluttede scoringen af, 2 af disse forsøg fik Joakim Calmar over til halvlegsføring 31 - 0.

Efter halvlegen startede Jeppe med at score, derefter Kim Baron, Junaire Brown, Frede Conradsen, og Oliver Le Roux hvert et forsøg. Af disse fik Joakim Calmar 4 af sparkene over til en føring på 64 - 0. Sidst i halvlegen fik Hamlet endelig en scoring til slutresultatet 64 - 5.