Pinselørdag skulle de 2 topklubber i 1. division Øst C.S.R. og Speed spille første turneringskamp i den nye sæson imod hinanden. C.S.R. havde hjemmebanefordel på Holmen, og der var mødt pænt mange tilskuere frem, når man tænkte på at det var Pinselørdag og tilskuerne fik en god og spændende kamp at se på. Som sædvanligt 2 jævnbyrdige hold, med hurtigt klyngespil og gode samt hurtige folk i kæden.

I starten var C.S.R's klynge vanen tro noget bedre end Speeds men efter et kvarter kom Speeds forwards mere og mere ind i spillet og matchede dem rigtigt godt, Speeds kæde var også vanen tro noget mere bevægelige end C.S.R.'s men den første score (forsøg) blev dog lagt af C.S.R. efter 1/2 times spil, og sparket kom også over 7-0. Så sidst i halvlegen kom lynhurtige Victor Hounou igennem og reducerede til 5-7.

Fra anden halvleg pressede Speed  C.S.R. tilbage på banen, og med mange løb fra Speeds kæde skulle det gå galt, først scorede Rune Beck, og da Joakim fik sparket over stod det lige pludseligt 12 - 7 til Speed.

Vi fik lidt senere tildelt et straffe som Joakim Calmar sikkert sparkede over til en føring på 15 - 7, og da vor landsholdsaktuelle Alex Østergaard fandt et hul og efter et flot løb kunne score sikkert, samt Joakim Calmar sendte bolden på det efter følgende spark var stillingen 22 - 7 til Speed. Så selvom C.S.R. i dommerens overtid fik reduceret med et forsøg uden spark over til slutstillingen 22 - 12, var der ingen tvivl om hvem der vandt slaget om Amager.