Efter en lidt tynd weekend 18-19/8 hvor Speeds førstehold vandt uden kamp over Exiles og hvor andetholdet spillede en sen søndag eftermiddagskamp i Roskilde var der i sidste weekend et meget vigtigt opgør hos Frederiksberg.

Lørdag d. 25 spillede Speed sin næstsidste turneringskamp inden slutspillet, det var udekamp imod Frederiksberg R.K. og Speed skulle vinde for at stadig være i toppen.

Første halvleg blev vi sat under stort pres, og F.R.K. kom dog også bedst fra start med en del straffespark, men heldigvis for os kom kun et over så 3 - 0 til dem. Vi havde en del chancer for at score nogle forsøg, men F.R.K. red stormen af så 1. halvleg endte med en føring til F.R.K. 3 - 0. Fra anden halvlegs start fik F.R.K. igen et straffespark som de fik over til en 6 -0 føring. Men det satte Speed i gang, først med et forsøg fra Brendan, og med spark over fra Joakim blev stillingen 7 - 6 til os. Langsomt fik vi overtaget, og med en debutantscoring af Malte til en føring på 12 - 6, var vi med i kampen igen. Kort tid efter scorede F.R.K. igen på straffespark til 12 - 9, men Speed kæmpede godt og Carl scorede et nyt forsøg til 17 - 9, og det gav os den ventede sejr.

En god holdindsats der lover godt for slutspillet. Sidste kamp er en hjemmekamp imod C.S.R. den spilles lørdag d. 1 september Kl. 12.00, og 2 holdet spiller lige efter Kl. 14.00 imod C.B.S. Vor kamp på førsteholdet er yderst vigtig da vinderen er på førstepladsen og lige så vigtig at få bonuspoint med over til Superliga kampene, der starter sidst i september.