Rugbyklubben Speed spillede i Lørdags den 3 turneringskamp i år  på udebane i Hundested, og det blev igen til sejr.

R. K. Speed startede rigtig dårligt og var bagud 2 gange først 5 - 7 og lidt senere 5 - 12, men efterhånden kom vi ind i kampen igen, og med nogle hurtige scorer, fik vi en halvlegsføring på 24 - 12. Victor Honou scorede 2 forsøg, og Nicklas Tell samt Joakim Calmar scorede 1 forsøg hver, Joakim sparkede 2 spark over.

2. halvleg startede med 2 hurtige forsøg til stillingen 38 - 12, herefter reducerede Hundested til 38 - 19, men herefter stod der Speed på kampen med yderligere 3 scoringer til slutstillingen 55 - 19. Scoringerne blev lagt af Nicklas Tell 3 forsøg samt 1 forsøg af Gerard Hounou og Oliver Le Roux, Joakim Calmar sparkede 3 spark over.

Speed fører 1 Division med 15 point, Hamlet R.K. (som vi møder d. 25 maj hjemme) har 8 point, og C.S.R. har 5 point.