4 sejre til R.K.Speed, flot turneringsåbning af de lokale fra Speed, fire turneringskampe og fire sejre.

I lørdagens 1 Divisionskamp skulle Speed møde nr. 2 i rækken, Hamlet R.K. fra Helsingør. Det blev til en sejr til R.K.Speed, der nu fører 1 Division Øst med maximum point.

R.K.Speed   38  -  Hamlet R.K. 15.

På hjemmebane skulle de lokale helte møde rækkens nr. 2. Bortset fra de første 10 minutter hvor der en var en vis jævnbyrdighed, kom Speed hurtigt ind i kampen, her var stillingen 7 - 3 til Speed med et forsøg fra Gerrard Hounou og spark over fra Joakim Calmar. Derefter scorede Holdkaptajn Nicklas Tell til 12 - 3, sparket kom ikke over, derefter scorede Joakim et forsøg, og det efterfølgende spark fik Oliver Le Roux over til føring 19 - 3, og i halvlegens sidste minutter øgede Jeppe Holm til en halvlegsføring 24 - 3.

Anden halvleg startede med en scoring fra Oliver Le Roux, som Joakim Calmar sparkede over til føring 31 - 3, så gik gassen af Speeds hold og Hamlet scorede 2 gange med et spark over til stillingen 31 - 15, derefter stod der Speed på resten af kampen, dog uden at score mere end 1 gang mere af Gerrard Hounou, med spark over af Oliver Le Roux, til stillingen 38 - 15 som også blev kampens resultat.

Nu venter kampen imod CSR/Nanok der spilles på hjemmebane Lørdag d. 8 juni Kl. 14.00.