Rugbyklubben Speed 76 - CSR/Nanok 5 (26 - 0)

Det imødesete opgør imellem de 2 Amagerklubber blev afviklet i Lørdags, men det skulle vise sig at der stod Speed på hele kampen. Selvom C.S.R. kæmpede bravt var det ikke nok mod et godt spillende Speed-Hold, og der var ikke nogen tvivl om resultatet.

CSR's stærke side før var klyngearbejdet men klog af skade fightede hele Spees klynge rigtigt godt, og formåede at knække modstandernes klyngearbejde. Holdkaptajn Nicklas Tell gik forrest og scorede 2 forsøg lig med ti point, Joakim Calmar sparkede 3 forsøg over og scorede 6 point, Malte Madsen, og Emil Bentzen med hvert et forsøg bragte os på en halvlegsføring 26 - 0.

Speeds anden halvleg blev en tro kopi af første med massivt angreb hele halvlegen med 2 forsøg af Gerard Hounou 10 point og 1 forsøg af Simon Holm, Espen, Mark Franklin, Mads Ladegaard, Jeppe Holm a 5 point, og Joakim Calmar 1 forsøg og 5 spark over i alt 15 point. Nu mangler kun en kamp og det er ude imod Exiles, i Lundtofte kl. 14.00 lørdag d. 15 juni, så er foråret overstået med pause indtil anden halvdel af 1 Division Øst som starter d. 25 august.