Sæsonens sidste kamp i 1 Division Øst stod imellem CSR og Speed og afgjorde placeringen i divisionen for at gå til slutspillet "Super 6 Ligaen", som har de 3 vindere fra Øst imod 3 vindere fra Vest om det endelige Danmarksmesterskab.

Kampen blev afviklet på CSR's hjemmebane på Holmen, og da der samtidig var Christianshavneruge var der mange tilskuere, og de blev ikke snydt, en god og spændende kamp, der viste godt rugby fra begge hold's side.

CSR 3 (3) - RK Speed 31 (10)

Kampen var yderst spændende, og i første halvleg var det meget jævnbyrdigt. Først scorede Speed på et straffespark efter 15 minutters spil, til 3 - 0 af Joakim Calmar, kort efter udlignede CSR til 3 - 3 også på et straffe, men derefter kom Speed mere frem på banen, og efter en halv times spil kom Gerard Hounou igennem og scorede til 8 - 3, Joakim Calmar fik sparket over til halvlegsføring på 10 - 3.

Straks fra anden halvlegs start rullede Speeds angrebsmaskine frem, og med 3 scoringer fra Mikkel Baron-Gerard Hounou- og Martin Ellegaard, med tre spark over fra Joakim Calmar, endte kampen 3 - 31.

En god holdindsats fra Speeds side mod et ikke dårligt hold fra CSR.

Så nu starter slutspillet i Super 6 Ligaen, Speed møder hjemme nr. 2 fra Jylland, Erritsø, d. 21 sep. derefter d. 28 sep. ude imod Aalborg. Den helt store kamp bliver d. 5 oktober hjemme imod Aarhus, der også er ubesejret i Vest divisionen, alle kampe starter kl. 14.00.