Første kamp i Slutspillet var i Fredericia imod Erritsø. Der var busafgang kl. 9.30 og en fyldt bus drog imod det jyske. Vi skulle møde et hold der havde vundet alle kampe undtaget 2 imod førerholdet Aarhus R.K.

Vi lagde vanen tro ud med dejligt hurtigt spil, men mødte en stor modstand, de forsvarede sig godt og stik imod spillets fordeling kom Erritsø igennem først og scorede et forsøg og fik sparket over til føring til dem 7 - 0.

Men Speed lod sig ikke gå på, og på 2 straffespark sørgede Joakim Calmar for en reducering til 6 - 7. Med 10 minutter igen, kom Nicklas Tell igennem og Joakim Calmar sparkede over til føring 13 - 7. Sidst i halvlegen kom så Oliver Le Roux igennem og med en scoring samt spark over af Joakim Calmar gik vi til halvleg med stillingen 20 - 7.

I halvlegspausen fik Træner Kaare Frandsen ændret på nogle ting og vi tog fat på anden halvleg. Der var ikke spillet mange minutter da Gerard Hounou kom igennem og scorede til 25 - 7. Så fik Erritsø et forsøg til 25 - 12, og da havde Speed en svaghedsperiode. Kort tid efter fik Erritsø endnu et forsøg med spark over til en reducering 25 - 19. Dette gav Erritsø blod på tanden og de pressede Speed meget baglæns, der var en del spil og forsvarsarbejde på vor halvdel, men det gav også vores hurtige folk en del chancer og i de sidste 15 minutter scorede vi 3 forsøg, ved Oliver Le Roux, Malte Madsen, og Espen Thorius. og ved det sidste forsøg fik Joakim Calmar sparket bolden over til slutresultatet 42 - 19, hvilket gav os bonus point.

En god holdindsats fra Speeds side imod et hold som vi måske havde undervuderet.