Aalborg R.K. 5  (0)  -    R.K.Speed  81  (33)

Speeds anden kamp i slutspillet om det danske mesterskab endte med en komfortabel sejr til Speed. Efter en lang tur til Nordjylland med bus, var vi klar til turneringskampen imod Aalborg, men vi kom hurtigt i gang med scorerne og efter de første 40 minutter var stillingen da også 33 - 0 til Speed med forsøg af Olliver Le Roux - Mark Franklin - Gerard Hounou - Nicklas Tell og Joakim Calmar a 5 point. Samtidig fik Joakim Calmar 3 spark over med 6 point, så træneren kunne i pausen stille og roligt sætte holdet op til anden halvleg.

Denne halvleg skulle vise at sidste års topscorer Joakim Calmar er på sporet igen. Yderligere 5 forsøg i denne halvleg i alt 25 point, da han så samtidig fik sparket 5 over blev hans score 35 point i denne halvleg, Alex Østergaard scorede 2 gange i alt 10 point samt Oliver Le roux 1 gang, så vi kom på 81 - 0, det lykkedes sidst i kampen for Aalborg at reducere til slutresultatet 81 - 5 til Speed.

Nu kommer den store udfordring på Lørdag d. 5 oktober hvor Speed på hjemmebane tager imod den anden ubesejrede fra Aahus. Denne kamp er yderst vigtig og skal vindes, så pøj - pøj til lokalheltene fra Tårnby.