R.K.Speed    22  (19)  -    Aarhus R.K.  21  (15)

Lørdag d. 5 Oktober skulle vi hjemme møde det andet hold i Super 6 Ligaen der var gået igennem ubesejret nemlig Aarhus, og som resultatet viser blev det meget spændende med to hold der gav alle en spændende og underholdende kamp.

Speed stillede med mange tilskuere (som noget nyt var der pølser på sidelinjen). Alle fik en rigtig nervekamp, fra første fløjt af dommeren Kampen var ikke mange minutter gammel før Speed fik tilkendt et straffespark som Joakim Calmar sparkede over, til en 3 -0 føring. Derefter fik vi spillet os igennem med Simon Holm som lagde et forsøg og på sparket af Joakim Calmar bragte os foran 10 - 0. Derefter fik Aarhus 3 straffespark (på nogle dumme straffe begået af Speed) og stillingen var nu 10 - 9 til Speed, vi fik yderligere 3 straffespark, og Aarhus endnu 2, så stillingen i halvlegen endte på 19 - 15 til os.

Anden halvleg blev meget tæt, med et straffespark til Speed, samt 2 straffe til Aarhus så det endte med slutresultatet 22 - 21 til Speed.

Nu skal vi have 2 hjemmekampe den første imod Eritsøe d. 19/10 og den næste imod Aalborg hjemme d. 26/10, derefter er der pause til den 9 november hvor vi skal til Aarhus og der skal det så vise sig om vi har nerverne og heldet med os i dette opgør, Aarhus program ser lidt sværere ud end vores.

Grunden til den lange pause er en Landskamp imod Israel d. 2 november i Odense.